Shiba Inu scoort adoptie als betaalmethode; Vroege DTX-investeerders zijn hype voor prijsrun bij lancering

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

DTX Exchange (DTX), een nieuw voorverkooptoken, heeft de aandacht getrokken van liefhebbers van cryptocurrency vanwege het veelbelovende potentieel voor hoge winsten tijdens de voorverkoop. Gezien de indrukwekkende opkomst zijn er discussies geweest over de vraag of DTX het succes van Shiba Inu (SHIB) kan overtreffen. Deze populaire meme-munt kreeg onlangs wereldwijde erkenning en acceptatie na een aanzienlijke notering.

>>> KOOP DTX TOKENS HIER <<<

De vraag van Shiba Inu (SHIB) stijgt na de laatste vermelding op CoinGate

CoinGate, een gerenommeerde blockchain-betalingsverwerker in Litouwen, heeft onlangs zijn aanbod aan betaalmethoden uitgebreid door Shiba Inu (INU) te integreren met Polygon en Binance Smart Chain. Tijdens het evenement steeg de prijs van Shiba Inu van een dieptepunt van $0,00002222 naar $0,000024.

Na de beursintroductie zal het doen van betalingen met Shiba Inu (SHIB) steeds wijdverspreider worden in ongeveer 25 landen over de hele wereld. Bovendien heeft de Shiba Inu-munt (SHIB) aanzienlijke erkenning gekregen bij verschillende bedrijven, zoals Binance, die het hebben omarmd als een wereldwijde betaalmethode. Deze brede acceptatie duidt op een positief traject voor SHIB op de lange termijn.

Niettemin heeft de prijs van SHIB, wat de marktdynamiek betreft, een consolidatieperiode doorgemaakt met variaties die beleggers en handelaars nauwlettend in de gaten houden voor indicaties van een mogelijke piek of daling.

De komende weken zijn cruciaal voor het vormgeven van de toekomst van SHIB, aangezien de munt actief integreert in uitgebreidere betalingsplatforms en de technologische vooruitgang verbetert. Ondanks deze situatie zijn analisten optimistisch dat de meme-munt het potentieel heeft om tegen het einde van het tweede kwartaal het prijsniveau van $0,00003 te overtreffen.

DTX Exchange (DTX) verkoopt meer dan 537.000 tokens in fase 2

DTX Exchange (DTX) is een opkomende ICO die de topmememunt Shiba Inu (SHIB) uitdaagt voor dominantie op de cryptomarkt. Met zijn onverslaanbare gebruikerservaring, schaalbaarheid en beveiliging is DTX Exchange (DTX) ongetwijfeld een van de meest serieuze kanshebbers op de cryptomarkt.

Door gedecentraliseerde principes en geavanceerde technologieën te combineren, heeft DTX met succes slippage geminimaliseerd, de marktschaal vergroot en de toegankelijkheid vergroot, allemaal op één enkel platform. Bovendien heeft de voorverkoopmunt een portemonnee-veiligheidsstrategie, waarvoor geen bewaring vereist is, een ander aantrekkelijk kenmerk voor beleggers.

In fase 2 van de voorverkoop heeft het token al meer dan 537.000 van de toegewezen tokens opgehaald, met een verkoopprijs van $0,04 per stuk. De volgende fase lonkt naar $0,06, terwijl de verwachte prijs aan het einde van de voorverkoop $0,12 bedraagt, wat een ROI van 500% weerspiegelt voor de eerste tokenhouders, die voor $0,02 investeerden.

Bezoek DTX-voorverkoop
Sluit u aan bij de DTX-gemeenschap

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!