Drie altcoins om deze week in de gaten te houden

De meeste ogen zijn momenteel gericht op Bitcoin, vooral gezien de laatste stijging boven $70.000. Echter, tokens zoals Solana (SOL), Fantom (FTM) en Chainlink (LINK) sprongen eruit. Dit artikel onderzoekt de huidige prijsperspectieven en waarom deze altcoins de moeite waard zijn om in de gaten te houden in de komende week.

Solana stabilisatie: Basis voor groei

Het grootste deel van dit jaar heeft Solana te maken gehad met netwerkcongestie die zijn projecten en gemeenschap hinderde. Echter, sinds de Solana Foundation en ontwikkelaars binnen het ecosysteem een oplossing op het mainnet hebben gelanceerd, is het protocol relatief stabiel gebleven. Dit heeft geleid tot een opwaartse trend die de munt in de top 5 van meest gekapitaliseerde cryptocurrencies heeft gehouden.

Solana Chart altcoins


Hoewel Solana op het moment van schrijven wordt verhandeld voor $186,5 met een stijging van ongeveer 10%, heeft het deze week beter gepresteerd dan Bitcoin. Als Solana zijn veerkracht kan behouden en de heropleving van projecten in de komende week doorgaat, zou het een aanzienlijke groei kunnen doormaken.

Fantom-upgrade biedt bullish potentieel

Fantom blijft zijn technologie als een Directed Acyclic Graph (DAG) verbeteren en innoveren. Ondanks deze technologische kracht wordt Fantom nog steeds als ondergewaardeerd gezien. Op dit moment wordt Fantom verhandeld voor $0,92, een stijging van 8,5% in de afgelopen 24 uur.

Fantom 7D Chart altcoins

Recentelijk heeft Fantom nieuwe details vrijgegeven over de migratie naar het Sonic Network. Sonic Network is Fantom’s oplossing voor de vele schaalbaarheidsproblemen waarmee protocollen zoals Solana vaak te maken hebben. Met de toenemende aandacht voor Fantom in de komende dagen, zou de prijs mogelijk het weerstandsniveau van $1 opnieuw kunnen testen.

Naast Solana en Fantom speelt Chainlink ook een cruciale rol in het ecosysteem. Als gedecentraliseerde orakeldienstverlener versterkt Chainlink de interoperabiliteit op unieke manieren die geen enkel ander protocol kan evenaren.

Chainlink 7D Chart

De aantrekkingskracht van Chainlink ligt in zijn uitgebreide samenwerkingen binnen het ecosysteem. Chainlink’s partnerschappen in de Web3-wereld omvatten zowel Layer-1 als Layer-2 netwerken. Momenteel wordt Chainlink verhandeld voor $17,30, een stijging van 3,4%. Als Chainlink zijn marktrelevantie weet te behouden, kan de prijs in de komende dagen verder toenemen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!