Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Analist voorspelt grote winsten voor deze drie altcoins

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist en handelaar geeft aan dat hij bullish is geworden op een gedecentraliseerd opslag-altcoin project, en belicht twee andere altcoins.

De analist, die onder het pseudoniem Bluntz bekend staat, vertelt zijn 239.700 volgers op het sociale mediaplatform X dat het peer-to-peer bestandsopslagnetwerk Filecoin (FIL) meer opwaarts potentieel heeft na het doorbreken van een lange termijn accumulatiefase:

“FIL staat op het punt van de meest buitensporige pomp, twee jaar accumulatiebereik bijna opgeheven.”

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat FIL boven zijn diagonale weerstand is uitgebroken en nu klaar is om boven zijn meerjarige hoogte van $11,390 te bewegen.

Filecoin wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $11,57, een stijging van meer dan 14% in de laatste 24 uur.

Filecoin werd gelanceerd in oktober 2020 met de steun van grote crypto venture firma’s, inclusief Winklevoss Capital, het venture capital bedrijf mede-opgericht door de Bitcoin (BTC) miljardair tweeling Tyler Winklevoss en Cameron Winklevoss – het duo dat het crypto-uitwisselingsplatform Gemini heeft gecreëerd.

Vervolgens verdubbelt de handelaar zijn voorspelling dat de op Solana (SOL) gebaseerde mememunt dogwifhat (WIF) $3 zal bereiken. Hij gelooft dat WIF uiteindelijk het prijspatroon kan spiegelen dat is geprint door het native asset van het crowd-computing platform Nosana (NOS):

“Visuele voorstelling (hieronder) van wat ik denk dat er gebeurt.”

Tot slot zegt de handelaar dat de concurrent van Solana, Sei (SEI), op het punt staat een vijfde golfstijging naar het niveau van $1,40 te vormen:

“Laat de god kaars beginnen.”

Bluntz gebruikt de Elliott Wave-theorie, een technische analyse benadering die probeert toekomstige prijsacties te voorspellen door het volgen van groepspsychologie die de neiging heeft zich in golven te manifesteren. Volgens de theorie gaat een bullish asset door een vijfgolfstijging voordat het een driegolfcorrectieperiode ingaat.

SEI wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,904, een daling van meer dan 1% in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!