Market Watcher beweert dat Cardano en Ethereum omhoog zullen schieten en dat de KangaMoon-voorverkoop binnenkort $6 miljoen zal bereiken

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Marktanalisten hebben onlangs een enorme stijging van de prijzen van Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) voorspeld. Ondertussen komt KangaMoon (KANG) naar voren als de beste nieuwe crypto om in te investeren, met een voorverkoop die de grens van $6 miljoen nadert. Talloze analisten hebben deze nieuwe Stage 5-voorverkoopster aangemerkt als de volgende 100x crypto in 2024. Laten we eens kijken waarom.

Trend Rider is nog steeds optimistisch over Cardano

Onlangs maakte Cardano (ADA) een bullish golf door. Volgens de gegevens van CoinMarketCap steeg de Cardano-prijs alleen al de afgelopen week van $0,44 naar $0,46. De marktkapitalisatie van Cardano steeg in die tijd van $15,99 miljard naar $16,68 miljard. Crypto-analist Trend Rider beweert dat deze bullish trend zich zal voortzetten.

De technische analyse voor de Cardano-crypto vertoont ook bullish tekenen. ADA handelt nu bijvoorbeeld boven de EMA van 200 dagen. Vanwege al deze redenen hebben experts op cryptogebied een bullish Cardano-prijsvoorspelling gedaan. Ze voorspellen een potentiële sprong naar $0,70 in het tweede kwartaal van 2024, waardoor Cardano een van de beste cryptomunten wordt.

Ali Martinez maakt een gewaagde Ethereum-prijsvoorspelling

Ondertussen is Ethereum (ETH) een top 5 cryptocurrency die de laatste tijd veel ophef maakt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de prijs van ETH de afgelopen zeven dagen is gestegen van $3.073 naar $3.139. De marktkapitalisatie van Ethereum steeg in die periode van $369 miljard naar $383 miljard. Een andere crypto-analist, Ali Martinez, voorspelt dat ETH $3.650 kan bereiken als het het niveau van $3.270 overschrijdt.

De Ethereum-crypto zou dit cijfer binnenkort kunnen overtreffen vanuit een technisch analyseperspectief. Ethereum handelt boven zijn 100 en 200-daagse EMA’s en beschikt over 16 groene technische indicatoren. Als gevolg hiervan voorspellen marktanalisten een stijging naar $4.774 voordat het tweede kwartaal van 2024 eindigt voor Ethereum.

KangaMoon (KANG): Voorverkoop nadert $6 miljoen en veroorzaakt een massahype

In al dit Cardano- en Ethereum-optimisme is één project dat de aandacht heeft getrokken van cryptomarktdeelnemers de KangaMoon (KANG)-voorverkoop. Deze nieuwe ster in de voorverkoop heeft al meer dan $5,8 miljoen opgehaald en is op weg om $6 miljoen te bereiken voordat april 2024 eindigt. Er zijn nu meer dan 20.000 gemeenschapsleden en 6.000 KANG-houders – uitstekende cijfers.

De ontwikkelaars achter dit project richten zich op de snelgroeiende Play-to-Earn (P2E) gamingsector. Yahoo Finance verwacht voor deze markt een potentiële stijging tot 885 miljoen dollar in 2028. KangaMoon zal hiervan profiteren door een P2E-game te lanceren met KANG als belangrijkste in-game valuta. Met deze crypto kun je in-game items kopen en toegang krijgen tot uitdagingen voor meer beloningen.

KangaMoon heeft één doel voor ogen: iets teruggeven aan de gemeenschap. Vóór de lancering geeft KangaMoon gratis KANG aan de meest actieve communityleden. Daarom haasten talloze mensen zich nu om KangaMoon’s sociale media-posts leuk te vinden of erop te reageren om KANG te verdienen. Met deze ontwikkeling krijgt KangaMoon de meest actieve community op de markt.

Deze crypto bevindt zich nu in fase 5 van de voorverkoop met een waarde van slechts $0,196 – een ROI van 290% voor degenen die hem vroeg hebben gekocht. Deskundigen beweren echter dat dit nog maar het begin is. Ze voorzien een stijging van 100x zodra een Tier-1 CEX KANG in het tweede kwartaal van 2024 op de lijst zet. Met deze groei zou KANG een van de beste cryptomunten kunnen worden.

Kan KangaMoon Cardano en Ethereum overtreffen?

Met een kleine marktkapitalisatie van $19,6 miljoen heeft KangaMoon het potentieel om Cardano en Ethereum te overtreffen. Met andere woorden: KANG heeft minder nieuwe fondsen nodig om de prijs omhoog te laten schieten. Om deze reden beschouwen veel handelaren KANG als de beste nieuwe crypto om in te investeren. Als je het wilt kopen, meld je dan aan voor de voorverkoop en ontvang een bonus van 20%.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://Kangamoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/Kangamoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!