Polygon prijsstijging wordt gevoed door accumulerende whales

On-chain gegevens onthullen dat de accumulatie van whales voor MATIC de afgelopen weken gestaag is toegenomen. Volgens het on-chain gegevensplatform Santiment heeft Polygon’s MATIC in slechts drie weken een stijging van 54% in marktwaarde doorgemaakt, met een bereik van $0,81. Grote wallets met 100.000 tot 10 miljoen MATIC hebben de afgelopen twee weken een significante rol gespeeld in deze stijging.

MATIC heeft een belangrijke zet gedaan voor zijn onderdrukte prijs door een dalende trendlijn aan het begin van de week te doorbreken en heeft deze trendlijn achtergelaten, waarbij 22 maanden van druk achterblijven. Als de koopdruk aanhoudt, zou de prijs van MATIC mogelijk de volgende significante weerstandszone van $0,9 kunnen bereiken, met een stijging van 15%. Bovendien zal het overstijgen van deze zone het in het bereik van $1 brengen.

Polygon Labs, het team achter MATIC, heeft onlangs samengewerkt met de NEAR Foundation om gezamenlijk een zero-knowledge (ZK) prover te ontwikkelen dat specifiek is ontworpen voor de Wasm Blockchain. Deze zkWasm prover dient als een cruciale schakel tussen op Wasm gebaseerde ketens en het groeiende Polygon CDK-ketenecosysteem, inclusief Ethereum.

Als onderdeel van deze strategische samenwerking is de NEAR Foundation een van de bijdragers geworden aan Polygon CDK (Chain Development Kit). De zkWasm prover verbetert verder de flexibiliteit van ontwikkelaars die de Polygon CDK gebruiken, een uitgebreide open-source softwarecomponentenset die de creatie en implementatie van ZK-ondersteunde Layer 2-oplossingen op het Ethereum-platform vereenvoudigt.

WebAssembly (Wasm) onderscheidt zich als een veelgebruikt framework voor het uitvoeren van complexe programma’s in webbrowsers. Dit framework biedt prestaties vergelijkbaar met native prestaties en dient als de basis voor verschillende populaire op het web gebaseerde services. In de Web3-ruimte fungeert de Wasm Virtual Machine ook als een runtime in blockchain-platforms zoals Near (NEAR) en Polkadot (DOT), waarmee het zich onderscheidt van de Ethereum Virtual Machine.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!