Shiba Inu: Shibarium wordt gelanceerd op deze multiplatform wallet

MathWallet een multiketen Web3 crypto-wallet die meer dan 150 blockchains ondersteunt en met circa 3,5 miljoen gebruikers, heeft via X (voorheen Twitter) aangekondigd dat Shibarium nu door hen wordt ondersteunt.

Volgens gegevens van Shibariumscan heeft Shibarium in totaal 3.075.418 transacties, 1.250.295 wallet-adressen en 776.663 totale blokken bereikt.

De recente ontwikkelingen van BONE

LaborX, een op crypto gebaseerde vacaturesite, heeft de Shibarium gas token Bone ShibaSwap (BONE) geïntegreerd als betaaloptie, waardoor gebruikers kunnen betalen en worden gecompenseerd in de Shibarium gas token.

BONE Ads is ook bezig met het laten vallen van zijn contract. In dit licht waarschuwt Shiba Inu-ontwikkelaar Kaal Dhairya voor Calcium, een dummy-token waarvan de creatie werd benadrukt als een van de belangrijke stappen die moeten worden ondernomen bij het aanmaken en laten vallen van BONE.

Dhairya waarschuwt de SHIB-gemeenschap om het Calcium-token niet te kopen of verhandelen, aangezien het slechts een dummy-token is zonder daadwerkelijke liquiditeit en zonder toekomstige waarde of noodzaak.

Indicatoren voor de activiteit van Shiba Inu-whales zijn gestegen, volgens gegevens van IntoTheBlock. De instroom van grote houders, die fondsen meet die naar adressen van whales of grote houders verhuizen, is deze week met 1.459% gestegen. Ook is het netto instroom van grote houders in deze periode met 2.326% gestegen, wat duidt op accumulatie door belangrijke houders of whales. In de afgelopen 24 uur toont data van het on-chain-analysebedrijf IntoTheBlock een stijging van 346% in het grote transactievolume van Shiba Inu.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!