Analist is bullish op deze altcoin – Voorspelt een 20x voor deze munt

Raoul Pal, CEO van Real Vision, heeft in een recent interview op het YouTube-kanaal InvestAnswers het beste scenario geschetst voor layer-1-blockchain Solana (SOL), waarbij hij aangaf dat de Ethereum-concurrent een enorme prijsstijging kan gaan doormaken.

In het interview zei de macrogoeroe dat Solana in de voetsporen zou kunnen treden van zijn grootste concurrent, Ethereum (ETH), toen deze omhoogschoot na het bereiken van een dieptepunt in 2018.

Op dat moment zag Ethereum een ​​stijging van ongeveer 47x. Pal gaf echter dat aan hij verwacht dat Solana minstens 20x meer zal zien dan de huidige prijzen. Hij zei het volgende:

“Er is een potentieel, een mogelijkheid [van] een droomscenario dat Solana doet wat ETH deed vanaf het dieptepunt van 2018, dat was een 47x. En dus [de] Solana low was $9, dus je zou de wiskunde kunnen doen, de cijfers zijn potentieel erg interessant – dat het vanaf hier 20-iets X zal zijn voor Solana.”

Solana wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $21,84, een stijging van 1,48% in de afgelopen 24 uur. Als de voorspelling van Pal uitkomt, zou SOL ongeveer $436 waard kunnen worden.

Pal ging verder met te zeggen dat hij gelooft dat Bitcoin (BTC) zou kunnen verdubbelen of verdrievoudigen ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, eraan toevoegend dat een dergelijke stijging bescheiden zou zijn en de ergste bull run in de geschiedenis van de cryptokoning. Hij zei het onderstaande:

“Het is erg moeilijk om te voorspellen waar het daadwerkelijk naartoe gaat, maar wat we kunnen zeggen is dat het redelijk is dat Bitcoin, van all-time highs, verdubbelt of verdrievoudigt. Dat is niet veel gevraagd. Dat wordt de slechtste bullmarkt in de geschiedenis van Bitcoin…

Het is waarschijnlijk verdrievoudigd vanaf het hoogste punt ooit en momenteel staat het op $ 30.000, dus dat is een 6x vanaf hier. Dat is best goed. En het voordeel is misschien dat ik het helemaal mis heb en dat er volledige paniek ontstaat aan de bovenkant …

We weten niet wat er in 2025 in de economie gaat gebeuren, wat de prijzen zou kunnen opdrijven, dus ik denk dat je het voordeel gratis [kunt] krijgen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!