Polygon sluit deal met Lotte Group terwijl TMS Network de handelsindustrie wil opschudden

In de wereld van cryptocurrency is er altijd sprake van activiteit. Er gebeurt altijd wel iets nieuws, of het nu gaat om de lancering van een nieuwe munt, een munt die in waarde daalt of een belangrijke deal die wordt gesloten door een belanghebbende. Het laatste is nu gaande voor Polygon (MATIC), dat onlangs een samenwerkingsdeal sloot met de Lotte Group. Daarnaast heeft TMS Network (TMSN) een nieuwe manier geïntroduceerd om met vertrouwen te investeren.

Het TMS Network (TMSN) is een alles-in-één handelsplatform gebouwd op de Ethereum blockchain. Het platform wil de manier waarop mensen handelen veranderen door de meest dringende problemen in de handelsmarkt op te lossen. Het TMS-netwerk pakt bijvoorbeeld het gebrek aan prijsuniformiteit, wash trading, prijsmanipulatie, transactievertragingen, onvoldoende handelservaring, gebrek aan handelseducatie en hoge handelskosten aan.

Cryptocurrency-handelaren kunnen met TMS zich verbinden met het netwerk en succesvolle handelaren volgen. Op deze manier kunnen ze nauwlettend de strategieën van ervaren handelaren volgen en deze kennis gebruiken om hun eigen handelsactiviteiten op te bouwen.

Bovendien wordt TMS ook geleverd met on-chain analytics, walletbeheer, strategiebouwer en handelsbots om handelaren de tools te bieden die ze nodig hebben om met vertrouwen transacties uit te voeren en geïnformeerde beslissingen te nemen bij het handelen.

Polygon sluit nieuwe deal

Polygon is onlangs een partnerschap aangegaan met de Lotte Group, een Zuid-Koreaans conglomeraat dat dranken, sterke dranken, voedingsingrediënten en bewerkte voedingsmiddelen produceert. De Lotte Group ging in juli vorig jaar een samenwerking aan met het blockchainbedrijf Blocko om Daehong Communications te lanceren. Het doel van Daehong Communications was om NFT’s te ontwikkelen voor de Lotte Group en andere bedrijven die verbonden zijn met het conglomeraat.

De eerste NFT-collectie voor de Lotte Group staat bekend als BellyGom, dat in augustus 2022 gemunt op de Klaytn (KLAY)-blockchain, de grootste blockchain in Zuid-Korea. Polygon hoop met het nieuwe partnerschap het NFT-project van de Lotte Group naar internationale markten te brengen door gebruik te maken van het layer-2 Ethereum scaling-ecosysteem dat de Polygon blockchain biedt.

Hierbij zal Polygon de Lotte Group helpen bij het versnellen van de wereldwijde vooruitgang van hun NFT-projecten met zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven. Het partnerschap van Polygon met de Lotte Group zal Daehong Communications laten uitgroeien tot een competitieve web-3-speler in de wereldwijde ecosystemen door een nieuw NFT-businessmodel te creëren. Alle eerder gemintte NFT’s van Daehong worden gemigreerd naar het Polygon-netwerk.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!