BitMEX-oprichter onthult welke altcoins hij deze maand koopt

BitMEX’s medeoprichter Arthur Hayes heeft de gemoederen in de cryptowereld doen oplaaien door zijn crypto investeringsstrategie voor mei te onthullen. Hayes staat bekend om zijn onverschrokken voorspellingen en diepgaande marktinzichten, en hij heeft recent zijn keuzes gedeeld in een artikel getiteld “Mayday.”

Deze onthullingen bieden niet alleen een interessant kijkje in zijn kijk op de markt, maar ook waardevolle mogelijkheden voor investeerders die de steeds veranderende cryptowereld willen navigeren. Bovendien komt zijn verklaring op een moment van herstel in de bredere cryptomarkt, wat verdere speculaties aanwakkert.

Arthur Hayes voorspellingen voor Mei

Arthur Hayes, medeoprichter van BitMEX, heeft recente turbulentie op de cryptomarkt vergeleken met een noodzakelijke reiniging. Hij heeft opgemerkt dat er paniek heerst onder investeerders sinds de daling halverwege april, met sommigen die verklaarden dat ze “klaar waren” met crypto.

Hayes voorspelde deze marktcorrectie vanwege factoren zoals het belastingseizoen in de VS, onzekerheid over de acties van de Fed en de Bitcoin-halvering. Hij gelooft dat deze fase “toeristen” zal scheiden van toegewijde investeerders, waarbij hij de veerkracht benadrukt van crypto-enthousiastelingen die terugkeren wanneer de markt herstelt.

In zijn artikel “Mayday” schetst Arthur Hayes zijn cryptocurrency-investeringsstrategie voor de komende maand. Ondanks recente turbulentie handhaaft hij een optimistische visie op de cryptomarkt, met de nadruk op de veerkracht van belangrijke activa zoals Bitcoin en Ether.

Hayes wijst zorgen over kortetermijn prijsfluctuaties van de hand en schrijft deze toe aan factoren zoals het belastingseizoen in de VS en de onzekerheid rond de acties van de Federal Reserve. Aan de andere kant pleit hij voor het accumuleren van Bitcoin en Ether als langetermijnreserve-activa, terwijl hij ook interesse toont in hoog-bèta altcoins.

Opmerkelijk is dat Hayes andere altcoins aanbeveelt, waaronder Solana (SOL), dogwifhat (WIF) en vooral Dogecoin (DOGE). Hij noemt Dogecoin ook de “OG doggie coin”. Zijn investeringsthese draait om de geleidelijke injectie van liquiditeit in de markt, wat volgens hem zal zorgen voor een dempend effect tegen neerwaartse prijsdruk en de weg zal effenen voor een geleidelijke opwaartse trend.

De “Koop in mei, ga weg” strategie

Zoals beschreven door Arthur Hayes, onderstreept het belang van het benutten van marktkansen tijdens de zomermaanden. Hayes is van plan om te profiteren van de recente marktcorrectie door zijn blootstelling aan specifieke altcoins te vergroten.

Tegelijkertijd heeft de medeoprichter van BitMEX aangegeven dat hij Dogecoin en Solana zal verhandelen voor “momentum trading positions”, terwijl hij voor langetermijnposities zijn vertrouwen stelt in de Pendle crypto. Opmerkelijk is dat Hayes de nadruk legt op strategische investeringen en suggereert een meer afwachtende houding aan te nemen zodra posities zijn ingenomen, waardoor de markt de kans krijgt om de inflatoire impact van recent monetair beleid in de VS te weerspiegelen.

Wat betreft de prijzen van Hayes’ favoriete keuzes, steeg de Bitcoin-prijs met 2,49% naar $59.313,29, terwijl het handelsvolume met 29,21% daalde naar $29,57 miljard. De Ethereum-prijs steeg met 1,38% en handelde op $2.978,46, terwijl de Solana-prijs met 3,91% steeg naar $138,24.

WIF Price

Tegelijkertijd steeg de WIF-prijs met 4,10% en wisselde van eigenaar voor $2,76, terwijl de toonaangevende meme-munt, Dogecoin, 3,84% toevoegde en op $0,133 kwam. De PENDLE-prijs, waarin Arthur Hayes zijn lange termijn inzetten heeft geplaatst, steeg met 7,91% naar $4,59.

PENDLE Price

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!