You have not selected any currencies to display

Bekende crypto expert voorspelt: Gaat SOL koers stijgen naar $500 dit jaar en welke Solana memecoins liften mee

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De crypto markt is slecht aan de maand mei begonnen en Bitcoin daalde op 1 mei zelfs tot onder de $60.000. Solana is echter een van de grootste verliezers van de recente tegenslagen van de crypto markt, nu de token al bijna 30% gedaald is over de afgelopen maand. Een bekende crypto expert voorspelt nu echter dat de Solana koers gaat stijgen naar $500. 

Solana is tegenwoordig een van de best presterende blockchains binnen de memecoin markt, maar lijkt daardoor ook last te hebben van de nodige volatiliteit. De blockchain begon dit jaar nog erg goed en wist in maart zelfs een piek te behalen bij de $210. Sindsdien heeft de koers echter weer aanzienlijke dalingen moeten ondergaan en is de koers onder de $140 gezakt. 

Altcoin Sherpa, een bekende crypto expert, uit echter zijn optimisme over de toekomstige koers bewegingen van Solana. Altcoin Sherpa verwacht namelijk dat SOL zich opmaakt voor een waanzinnige rally voor het einde van 2024. In een recente X post geeft hij aan dat hij de SOL koers richting de $500 ziet stijgen voor het einde van dit jaar. 

Hierbij benoemt hij wel een gebied van ‘interesse’ bij de $120. Dit betekent dat de SOL koers op de korte termijn nog verder kan dalen voordat het later dit jaar begint aan zijn significante rally. 

Solana koers verwachting – Gaat Solana stijgen?

Ondanks dat een stijging richting de $500 redelijk optimistisch lijkt gezien de huidige waarde van de Solana koers rond de $138, lijkt er veel mogelijk voor de Solana blockchain op basis van de technische indicatoren. 

SOL Koers Grafiek en Stijgende RSI – Bron TradingView

De RSI is namelijk begonnen aan een stijging richting de 60, waarmee er sprake lijkt te zijn van een toename in het koop momentum van de Solana koers. Daarnaast geeft het MACD histogram nu ook een koopsignaal af met een waarde van -7,29. 

Nu de Solana koers onlangs weer een stijging heeft ingezet begint de koers ook boven een aantal van zijn moving averages uit te kruipen. Op dit moment bevindt de SOL koers zich boven zowel de 10-daagse SMA van de korte termijn als de 200-daagse SMA van de lange termijn. 

Het lijkt er daarmee op dat de SOL in 2024 nog een aanzienlijke rally door kan maken. Er is echter een kans dat investeerders dalingen moeten accepteren op de korte termijn voordat de koers richting het einde van het jaar terug richting zijn hoogste 2024 waarde rond de $210 stijgt. 

Op het moment dat de SOL koers aanzienlijke stijgingen doormaakt zijn er meer partijen die kunnen profiteren. Het zijn namelijk de Solana memecoins die mee kunnen liften op het succes van de Solana blockchain. Om die reden bespreken we hieronder een drietal van de beste memecoins van dit moment. 

Sealana (SEAL) – Nieuwste Solana memecoin die viraal kan gaan

Sealana is een uitstekend voorbeeld van een Solana meme coin die kan profiteren van het toekomstige succes van de Solana koers. Solana memecoins hebben eerder al laten zien dat hun prestaties nauw verwant zijn aan de prestaties van de SOL koers en stijgingen van honderden procenten zijn altijd mogelijk in deze sector. 

Sealana heeft een zeehond als mascotte die de hele dag achter de computer zit en World of Warcraft speelt. Hiermee hint Sealana naar het World of Warcraft karakter van South Park. Deze humoristische mascotte leidde meteen al tot de nodige viraliteit en aandacht. 

Sealana maakt gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem en geïnteresseerde investeerders kunnen op deze manier erg makkelijk in stappen bij de presale van dit project. Het enige wat ze hoeven te doen is SOL tokens over te maken naar het wallet adres van Sealana. Vervolgens zullen ze SEAL tokens ontvangen in hun wallet op het moment dat de presale is afgerond. 

1 SOL token levert je op dit moment 6.900 SEAL tokens op. Dat staat gelijk aan ongeveer $0,019 per token, afhankelijk van de huidige SOL koers. Gebruikers zijn ook in staat om hun wallet te verbinden op de presale website van Sealana om SEAL tokens te kopen. 

Bezoek Sealana Presale

Dogeverse (DOGEVERSE) – Unieke alternatief voor Dogecoin is bezig aan succesvolle presale

Dogeverse is een nieuwe memecoin die een uniek alternatief voor de bekende Dogecoin aan het ontwikkelen is. Door zijn Dogeverse token te ontwikkelen op meerdere blockchains wet het namelijk een multi-chain alternatief voor Dogecoin te vormen. Om die reden is de DOGEVERSE token beschikbaar op onder andere de Ethereum, Solana, Polygon, BNB, Base en Avalanche blockchains. 

Dit betekent dat investeerders kunnen genieten van de beste functies en voordelen van hun favoriete blockchains. Daarnaast kunnen de Dogeverse fondsen gemakkelijk verplaatst worden over de verschillende blockchains. Het Dogeverse project geeft ook aan dat het kan rekenen op betere liquiditeit en om deze reden goedkopere en snellere transacties aan kan bieden. 

Met een maximale token voorraad van 200 miljard tokens zit er een limiet op het aantal tokens dat in circulatie komt. Door dit te combineren met een staking mechanisme hoopt het project een deflatoire token te ontwikkelen die over de loop van der tijd meer waard wordt. Om gebruikers te stimuleren om te staken zijn er aanzienlijke beloningen te verkrijgen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 80%. 

De presale van Dogeverse is nog maar eens een bevestiging van hoeveel investeerders geloven in de toekomst van dit project. Deze presale wist namelijk al meer dan $13,2 miljoen op te halen in zeer korte tijd. Binnen deze presale kosten DOGEVERSE tokens $0,000305 per stuk, maar deze prijs zal verder stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. 

Bezoek Dogeverse Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe memecoin combineert werelden van AI crypto en memecoins

WienerAI is een nieuwe presale token die viraliteit weet te creëren door de werelden van AI crypto en memecoins te combineren. WienerAI maakt net als veel meme coins gebruik van een hond als mascotte, maar in het geval van WienerAI is dit een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. 

Het achtergrondverhaal van WienerAI beschrijft een wetenschapper die in het jaar 2132 bezig is met de creatie van de ultieme AI compagnon. Door een ongeluk mixt hij per ongeluk het DNA van een hotdog bij zijn creatie en hierdoor ontstond WienerAI. 

De native WAI token van dit project kan gestaked worden voor aanzienlijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 1.000%. Ondanks dat dit percentage nog zal afnemen naarmate er meer tokens worden vastgezet zullen vroege investeerders wel in staat zijn om mooie winsten te realiseren. 

De presale van WienerAI heeft al meer dan $900.000 weten op te halen. WAI tokens kosten op dit moment $0,000703 per stuk, maar deze prijs zal stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase in gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!