Analist heeft deze altcoins op zijn watchlist staan

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Rekt Capital bekeek in recente tweets drie verschillende altcoins die hij momenteel op zijn watchlist heeft staan.

De analist begon echter met te benadrukken dat de Bitcoin koers een belangrijk niveau moet doorbreken om zijn opwaartse traject voort te zetten. Hij gaf aan dat Bitcoin (BTC) de week boven de $23.744 moet sluiten om zijn opwaartse trend voort te zetten. Hij tweette:

“De hertest van BTC is nu aan de gang. Uiteindelijk is een wekelijkse afsluiting boven dit sleutelgebied wat BTC moet bereiken om dit samenvloeiende weerstandsgebied te doorbreken om verder te stijgen.”

Vervolgens keek de analist naar de grafiek van de utility-token van het DeFi-platform COTI (COTI). Met COTI ter waarde van $0,105 op het moment van schrijven, suggereert de analist dat de altcoin zijn opwaartse trend kan voortzetten als het de week afsluit op het huidige niveau of hoger. Hij gaf het volgende aan:

“COTI heeft een rally van +27% en is nu gepositioneerd voor een bullish Weekly Close boven de rode diagonale weerstand.

Wekelijkse sluiting boven rood en COTI/USDT zal het met succes opnieuw moeten testen als ondersteuning om verder opwaarts potentieel mogelijk te maken.”

Rekt ging vervolgens verder met een ander populaire, op Ethereum (ETH) gebaseerde, altcoin; het gedecentraliseerde gegevensopslagnetwerk Arweave (AR), dat op $13,58 staat is op het moment van schrijven. De handelaar gaf aan dat AR de week boven $13,11 moet sluiten voor een bullish bevestiging. Hij zei het volgende hierover:

“AR is een andere Altcoin van mijn Altcoin Watchlist.

AR is met +13% gestegen sinds het uitbreken van de groene Bull Flag.

AR heeft een kans om uit zijn rode wig te ontsnappen.

Wekelijkse sluiting boven rode diagonale weerstand zou een goed teken zijn.”

Ten slotte richtte de analist zich op het Nederlandse, op ETH gebaseerde, privacynetwerk DUSK Network (DUSK), dat op het moment van schrijven $0,246 waard is. De analist zei dat de recente dip van DUSK een hertest van steun is. Hij sloot af met:

“DUSK / USDT

Nu dalend naar het rode niveau in een poging het opnieuw te testen in nieuwe ondersteuning.

Succesvolle hertest en DUSK geniet van een nieuwe rally.

Een van de Altcoins vermeldt in mijn Altcoin Watchlist.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!