De volgende grote altcoin-pomp staat op het punt te beginnen – Deze vier tokens bewegen als eerste

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptocurrency-markt is klaar voor opwinding met geruchten over een aanzienlijke altcoin-golf. Nu de verwachte bullrun van 2024 aan de gang is, verschuift de aandacht naar strategische bewegingen die waarschijnlijk aan een opmerkelijke rally voorafgaan. Dit artikel gaat dieper in op vier essentiële tactieken die het begin van de volgende grote altcoingolf zouden kunnen signaleren. Voor beleggers die op de marktcycli zijn afgestemd, kan het begrijpen van deze cruciale bewegingen van cruciaal belang zijn om voorop te blijven lopen.

BlastUP-voorverkoop eindigt over enkele weken, laatste kans om goedkoop te kopen

De voorverkoop van BlastUP heeft grote belangstelling gewekt onder crypto-enthousiastelingen en bereikte in recordtijd $5 miljoen. Meer dan 12.000 slimme investeerders hebben al BlastUP-tokens gekocht voordat hun waarde omhoog schiet.

De voorverkoop loopt tot eind mei, dus er is wat tijd om uw crypto-bezit te vergroten met BlastUP, het bezit dat klaar is voor een explosief rendement tot 1000%. BlastUP-tokens worden momenteel verkocht voor een paar dollarcent en zullen naar verwachting tegen het einde van dit jaar $10 bereiken.

Houders van BlastUP-tokens kunnen profiteren van een aantal privileges, waaronder deelname aan een Airdrop, exclusieve loyaliteitsbeloningen voor deelname aan IDO’s en de mogelijkheid om rente te verdienen door middel van staking.

BlastUP onderscheidt zich van de massa in de cryptowereld. Gesteund door Blast, de zesde grootste blockchain van TVL, biedt het echte bruikbaarheid als startpunt voor DApp-ondernemingen. Met het motto Groei sneller, verdien meer, zet BlastUP zich in om het succes van blockchain-startups te vergroten. Degenen die zich bij BlastUP aansluiten, worden nu onderdeel van een project dat klaar staat om het volgende grote ding in deze bull run te worden.

>> De tijd tikt – Koop $BLP voordat mei eindigt! <<

Render (RNDR) prijsbewegingsanalyse

RNDR, die momenteel schommelt tussen $7,23 en $9,22, heeft de afgelopen zes maanden een aanzienlijke groei laten zien met een stijging van 295,51%. Alleen al in de afgelopen week is de munt met 20,97% gestegen. Hoewel de kortetermijnbeweging de afgelopen maand met 1,81% relatief mild was, duiden de stijgende Relative Strength Index (RSI) en Stochastics op een sterk koopmomentum, dat mogelijk het overboughtgebied betreedt. Nu de huidige prijs boven zowel het 10-daagse als het 100-daagse gemiddelde ligt, lijkt RNDR zich in een impulsieve fase te bevinden, op weg naar de dichtstbijzijnde weerstand op $10,48.

Cosmos (ATOM) prijsactie: Van dichterbij bekeken

Cosmos (ATOM) wordt verhandeld tussen $7,72 en $8,95. De afgelopen week steeg de koers met 9,49%, wat wijst op het huidige momentum. In een maand tijd is ATOM echter met 16,46% gedaald, wat wijst op recente prijsstress. Hoewel de trend lager is dan de zesmaands verandering van 5,18%, duidt deze op enig prijsherstel. De RSI is hoog op 71,32, wat erop wijst dat ATOM mogelijk overbought is, terwijl de MACD op 0,13 een opwaartse prijsbeweging bevestigt. De dichtstbijzijnde weerstand ligt op $9,71 en de steun ligt op $7,24. De beweging lijkt impulsief, maar voorzichtigheid is het gevolg van recente gemengde signalen.

Immutable X (IMX) prijstrends en voorspellingen

Immutable X (IMX) heeft de afgelopen zes maanden een merkbare opwaartse trend gekend met een groei van 144,51%. Desondanks kende de munt de afgelopen maand een teruggang en daalde met 19,74%. Momenteel schommelt IMX tussen $1,90 en $2,38. Op de korte termijn zou IMX de dichtstbijzijnde weerstand van $2,66 kunnen testen, gezien de geleidelijke beweging rond de 10-daagse en 100-daagse gemiddelde prijzen van respectievelijk $2,24 en $2,18. De bewegingen van de munt laten een mix zien van impulsieve en corrigerende patronen, waarbij een RSI rond 52,67 duidt op noch overbought noch oversold-omstandigheden, en een stochastische waarde van 69,36 die erop duidt dat er mogelijk enig koopmomentum is. Als de koers de eerste weerstand doorbreekt, zou het volgende doel het niveau van $3,14 kunnen zijn. Als de koers echter daalt, kan de koers steun vinden op $1,70 of zelfs $1,22.

Conclusie

De verwachte stijging van de altcoins suggereert dat munten als RNDR, ATOM en IMX op korte termijn mogelijk minder beweging zullen meemaken. De aandacht verschuift naar BlastUP, dat de meeste belofte voor groei laat zien. Het innovatieve concept valt op binnen het Blast-ecosysteem en positioneert het als de munt met het hoogste potentieel in de huidige marktverschuiving. Beleggers beschouwen de unieke propositie van BlastUP als een belangrijke factor voor potentiële winst.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!