Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Analist voorspelt dalingen voor DOGE, BNB en DOT

De gerenommeerde cryptocurrency-handelaar, bekend als Altcoin Sherpa op Twitter, heeft onlangs zijn bearish kijk op drie verschillende altcoins gedeeld met zijn volgers.

Dogecoin klaar voor een fikse daling

De analist begon met aangeven dat de leidende meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE) klaar lijkt te zijn voor een daling van 25% ten opzichte van zijn huidige prijs tot een groot vraaggebied rond $0,057. Hij tweette het volgende:

“DOGE: Ik kom naar mijn mening regelrecht terug naar het .057-gebied.”

Dogecoin is een van de zwaarst getroffen cryptocurrencies van de afgelopen week, met -18% in de afgelopen zeven dagen op het moment van schrijven. De analist verwacht echter dat de munt nog niet klaar is met dalen.

Binance Coin ziet er ook slecht uit

Altcoin Sherpa heeft zijn radar ook op een andere altcoin die de afgelopen week veel tegenwind heeft gehad. Volgens de handelaar loopt BNB, de native token van Binance, het risico om verder te dalen.

Om dit statement kracht bij te zetten, verwees de analist naar de recente FUD (angst, onzekerheid en twijfel) rond de financiën en reserves van Binance. Hij tweette het onderstaande:

“Hoog tijdsbestek op BNB, ik zie hier niet echt een handelbare trade. Het wordt ondersteund, maar de hele markt ziet er momenteel een beetje wankel uit.

Ik ben zelf nog steeds een lange tijd houder van BNB en zal dit ding nog een tijdje vasthouden. Het doorbreken van $220 betekent dat dit naar mijn mening onder de $190 gaat.”

Hij vervolgde met::

“Of deze fud gerechtvaardigd is, is aan u om te beslissen in termen van uw eigen risicotolerantie. Ik denk nog steeds dat Binance prima is, maar dat is slechts mijn mening. Als u op dit moment niet veel handelt, moet u waarschijnlijk $ naar uw eigen persoonlijke portemonnee verplaatsen.”

Polkadot richting $4?

Ten slotte zei de populaire handelaar dat Ethereum-rivaal en interoperabele blockchain Polkadot (DOT) klaar is voor een langzame afbraak naar het volgende ondersteuningsniveau onder de $4,00, ongeveer -12,5% van de huidige prijs. Hij gaf het volgende aan:

“DOT: Deze vergeten…langzame daling tot minder dan $4 is mijn gok. Ik herinner me dat dit zo’n gehypte nieuwe keten was.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!