Analist voorspelt een stijging van 3.178% voor deze DeFi-altcoin

De veel gevolgde cryptocurrency-trader CredibleCrypto heeft onlangs op Twitter aangegeven dat hij denkt dat één op Ethereum gebaseerde altcoin waarschijnlijk voorbestemd is om met meer dan 3.000% te stijgen tijdens de volgende bullmarkt.

De pseudonieme analist vertelde zijn 336.100 Twitter-volgers dat CRV, de native token op het gedecentraliseerde financiële (DeFi) platform Curve DAO, het potentieel heeft om te exploderen.

Credible stelde zijn eerste koersdoel in op $1 om de rally te bevestigen en een initieel weerstandsprijsniveau tussen $2-$3. De analist zei vervolgens dat CRV een marktkapitalisatie verdient ergens tussen $13 miljard en $14 miljard, wat het een prijs van ongeveer $20 zou betekenen. Een dergelijke prijsstijging zou ongeveer 3.178% winst opleveren ten opzichte van de huidige prijs van CRV van $0,61. Er moet wel gezegd worden dat de analist flink onder water staat op zijn CRV-investering. Hij zei het volgende:

“Ondanks dat ik serieus onder water ben op mijn plek CRV-holdings, is mijn vertrouwen niet geschaad. Ik denk nog steeds dat CRV een topper zal zijn in de laatste fase van deze cyclus. Dubbele cijfers makkelijk imo (naar mijn mening), grootste zetten die nog moeten komen. Moet $1 vrijmaken om de bal aan het rollen te krijgen.”

Credible richtte zich tevens op Bitcoin (BTC), en zei dat de koningsmunt in 2023 een nieuwe all-time high (ATH) zal bereiken, ondanks dat de meerderheid van de handelaren en analisten meer bearish neigt of op zijn minst een lange consolidatieperiode verwacht. Hij tweette het onderstaande:

“Zijn er naast mij nog grote accounts die nieuwe ATH verwachten in 2023? Echt nieuwsgierig, want de consensus van wat ik heb gezien, is dat we nog meer dan zes maanden consolidatie nodig hebben op deze dieptepunten voordat we weer beginnen op te voeren om een ​​nieuwe ATH in 2024/2025 na de halvering in te voeren.”

Op korte termijn zegt Credible dat de ongeldigverklaringsprijs van Bitcoin $15.997 is en dat BTC zou kunnen dalen tot een bereik tussen $16.300 en $16.500 voordat het omhoog zou kunnen gaan.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!