Mask Network stijgt met 450% in een week na speculaties rondom Twitter-integratie

Sinds de overname van Twitter door Elon Musk, is er veel speculatie rondom de toekomst van het platform. Momenteel wordt er namelijk gespeculeerd over de integratie met cryptocurrencies zoals Dogecoin (DOGE) en Mask Network (MASK) als betalingsondersteuning. Verschillende exchanges hebben daarnaast aangekondigd producten met betrekking tot MASK te listen of te lanceren. Vanwege deze signalen gelooft de crypto-community op Twitter dat MASK naar Twitter komt.

De crypto-community wacht geduldig op elke aankondiging rond crypto-tokens die aan Twitter kunnen worden toegevoegd. Elon Musk hintte al op de introductie van Dogecoin op Twitter, waardoor de prijs van de meme-coin in een week tijd met meer dan 130% steeg. De CEO van Binance, CZ, heeft ook gesuggereerd op ondersteuning van BNB voor betalingen op Twitter.

Bovendien kondigde Binance de lancering aan van USDⓈ-M Binance Bluebird Index eeuwigdurende contracten (BLUEBIRDUSDT Perpetual Contracts). De prijsindex voor cryptocurrency volgt cryptocurrencies, waaronder BNB, Dogecoin (DOGE) en MASK. Veel mensen geloven daarom dat de kans groot is dat Elon Musk deze crypto-activa toevoegt voor betalingsondersteuning op Twitter.

FTX heeft ook een spot-listing en eeuwigdurende futures aangekondigd van Mask Network. De exchanges OKX en Bybit volgden Binance en FTX met een listing. Ondertussen zijn ook andere exchanges, zoals MoonXBT, CoinEx en XT op de boot gesprongen om MASK te listen.

Mask Network stelt gebruikers in staat om privacy en voordelen van Web3 naar sociale media zoals Facebook en Twitter te brengen en cryptocurrencies te verzenden. Vanwege de massale aandacht rondom het Mask Network, is de prijs in een week tijd met bijna 450% gestegen. Vorige week handelde MASK namelijk rond $0,1, terwijl de prijs op het moment van schrijven op $4,97 ligt. In de afgelopen 24 is MASK met bijna 40% gestegen en ook is het handelsvolume sterk toegenomen met meer dan 50%.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!