Deze drie altcoins moet je kopen vóór de volgende bullmarkt, volgens InvestAnswers

De veel gevolgde cryptocurrency-analist InvestAnswers heeft in een recentelijke video zijn top drie van meest veelbelovende altcoins onthuld om te verzamelen voor de volgende bullmarkt.

In een nieuwe videodiscussie met collega-analisten Benjamin Cowen en Rob van Digital Asset News, zei de pseudonieme gastheer van InvestAnswers dat er naast Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) nog drie cryptocurrencies zijn die het bekijken waard zijn tijdens de huidige bearmarkt. De analist benoemde Solana (SOL), Fantom (FTM) en layer-2-schaaloplossing Polygon (MATIC) als de belangrijkste altcoins op zijn radar. Hij zei het onderstaande:

“De enige twee dingen die ik sinds dit hele jaar heb gekocht, behalve spullen verkopen, waren Bitcoin en Solana, dat is het. Ik heb mijn ETH-positie geruild omdat mijn doel altijd is geweest om ze gelijk te stellen, [voor] Solana en Ethereum om even groot te zijn … Ik zou Ethereum niet eens als een altcoin beschouwen omdat het gewoon zo groot is.

Vanuit een relatief marktkapitalisatieperspectief denk ik dat het erg duur is voor wat het tegenwoordig doet – dat kan natuurlijk veranderen met adoptie – Maar op basis van de dingen waar ik naar kijk, tokenomics en dagelijkse actieve gebruikers, hou ik van MATIC. Dat zou mijn nummer 3 zijn.

Als ik [een derde] zou moeten kiezen, zou het Fantom (FTM) zijn omdat Fantom hetzelfde aantal dagelijkse actieve gebruikers heeft als Cardano (ADA), maar het handelt op een zesentwintigste van de marktkapitalisatie, en het heeft een aantal mooie goede snelheid en technologie en zo. Hoewel het veel hits heeft geleden van het vertrek van Andre [Cronje]. Dus die zouden mijn keuzes zijn.”

Hoe spot je de juiste altcoins?

Onlangs legde BitMEX-oprichter Arthur Hayes in een interview met Real Vision zijn methodologie uit om altcoins te selecteren die het meest zullen stijgen in de volgende bullmarkt. Zo gaf hij aan dat hij de cryptomarkt afspeurt naar projecten die voldoende acceptatie en geloofwaardigheid lijken te hebben om op de lange termijn te overleven. Hij gaf het volgende aan:

“Ik neem aan dat je overlevingsbias gebruikt. Als ik kijk naar een top 20 marktkapitalisatie en het is 95% gedaald, zal het dan overleven tot de volgende cyclus? Zal het de komende twee jaar overleven? Hoeveel geld hebben ze opgehaald? Als het antwoord ja is, koop het dan.

In het ergste geval zakt het naar nul. In het beste geval gaat het omhoog met 10x of 20x. Als het van 100 naar één ging en van één naar 10, is het een 10x. Het is nog steeds niet in de buurt van waar het was, maar ik speel gewoon de rebound.

Dus je weet dat bij de opleving van crypto, wanneer de volgende cyclus begint, alles dat het meest is gevallen, het meest zal stijgen, alleen al door de padafhankelijkheid van hoe rendementen werken. En dus, denk ik dat dit in de meeste van deze dingen niet verandert. De meeste van hen zullen falen, het maakt je niet echt uit. Het is eigenlijk gewoon een spel met cijfers.”

Hayes gaf tevens aan dat het onmogelijk is om zeker te weten of de huidige markt zo laag is gedaald als mogelijk is. Maar hij gelooft dat de markt bijna een bodem heeft bereikt en de belangrijkste vraag is nu hoe lang de prijzen op de dieptepunten zullen blijven hangen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!