Bitcoin nieuws

Jack Dorsey geeft Bitcoin weg voor Bitcoin Academy deelnemers

Jack Dorsey heeft samen met de bekende rapper Jay Z de eerste editie van The Bitcoin Academy afgerond waarbij deelnemers educatie krijgen over Bitcoin. De twaalf weken durende cursus werd afgerond met een $1000 airdrop in bitcoin naar alle deelnemers. 

Jack Dorsey, CEO Block (voorheen Square) en founder van Twitter en Bitcoin sympathisant, is in samenwerking met Jay Z (Shawn Carters) een Bitcoin Academy gaan opzetten. In Juni werd de Bitcoin cursus aangekondigd, die van 22 juni tot 7 september duurde en in Brooklyn, New York gegeven werd. De eerste succesvolle uitvoering kwam daarmee recent tot een einde.

In de Bitcoin Academy leren deelnemers verschillende onderwerpen, zo wordt decentralisatie, veiligheid tegen scammers en carrières in Crypto behandelt. De academy heeft als doel om de adoptie en kennis van Bitcoin te bevorderen, zo wordt meer talent naar de industrie getrokken om de toekomst van blockchain verder te ontwikkelen.

Jack Dorsey al langer fan van Bitcoin

Jack Dorsey is geen onbekende in de Bitcoin community. Als CEO en founder van het bedrijf Block, een financiële dienstverlener, heeft Dorsey bitcoin aangeschaft op het balans van het bedrijf. Daarnaast heeft de CEO verschillende initiatieven opgezet om het Bitcoin netwerk te ondersteunen. Dorsey schuift zijn Bitcoin overtuiging niet onder stoelen of banken. Zo zegt hij te geloven dat Bitcoin de dollar kan vervangen

Ook kondigde Dorsey vorig jaar november aan dat hij zou terugtreden als CEO van Twitter zodat hij verder kan focussen op de transformatie van Square naar Block waarbij het bedrijf een actievere rol gaat spelen in de cryptoindustrie. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN