Top analist kiest voor 5-10 keer winst deze week

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

De cryptomarkt bruist van opwinding terwijl de bull run van 2024 van start gaat. Zowel liefhebbers als investeerders zijn op zoek naar de volgende grote opbrengst. In dit artikel worden de topprojecten belicht die klaar zijn voor aanzienlijke groei op de korte termijn. Het maakt gebruik van deskundige analyses om kansen te identificeren die de investeringen de komende week mogelijk vijf tot tien keer kunnen laten groeien. Benieuwd welke cryptocurrencies de leiding zouden kunnen nemen? Lees verder voor waardevolle inzichten in de meest veelbelovende vooruitzichten van de markt.

BlastUP-token zal naar verwachting tegen het einde van het jaar met 1000% stijgen

BlastUP krijgt de laatste tijd veel aandacht dankzij het hoge potentieel om een belangrijke kracht in de crypto-industrie te worden. Dit baanbrekende lanceerplatform op Blast heeft al meer dan 12.000 actieve gebruikers aangetrokken.

De voortdurende voorverkoop van BlastUP is een groot succes, met tot nu toe meer dan $5 miljoen opgehaald. Het BlastUP-token wordt door crypto-experts beschouwd als een verborgen crypto-juweeltje dat tegen het einde van dit jaar met 1000% omhoog kan schieten.

>> Koop nu BlastUP-tokens voor maximaal rendement! <<

BlastUP helpt crypto-startups sneller groeien en meer verdienen. Terwijl BlastUP vooruitgang boekt, blijft het zich inzetten voor het creëren van een mondiaal knooppunt voor de Blast-gemeenschap. BlastUP wint snel aan populariteit ten behoeve van alle deelnemers aan dit ecosysteem.

De routekaart van BlastUP strekt zich uit tot 2026 en belooft de introductie van AI-gestuurde tools en de Community Marketplace, waardoor de mogelijkheden van het ecosysteem verder worden verrijkt.

Het BlastUP-token, een hoeksteen van het platform, ontgrendelt toegang tot gelaagde IDO-lanceringen, inzetbeloningen en exclusieve loyaliteitsvoordelen.

>> Sluit je nu aan bij BlastUP, anders zal deze raket zonder jou opstijgen! <<

Arbitrum (ARB) prijsbewegingen en voorspelling

De Arbitrum-prijs beweegt zich binnen een bereik van $0,99 tot $1,22, waarbij ARB onlangs een neerwaartse trend liet zien op de wekelijkse en maandelijkse schaal. De afgelopen week daalde de prijs met ongeveer 4%, terwijl deze de afgelopen maand aanzienlijk daalde met ruim 26%. De huidige prijsbeweging lijkt relatief corrigerend, aangezien de prijs schommelt tussen de genoemde steun- en weerstandsniveaus. Met een licht positieve MACD en de RSI op 58,64 die een neutraal momentum suggereren, zouden we kunnen verwachten dat ARB in de nabije toekomst de weerstand van $1,35 zal testen als kopers ingrijpen, terwijl een daling onder de steun van $0,89 zou kunnen leiden tot verdere dalingen richting de secundaire steun. voor $0,66.

Bonk ziet aanzienlijke groei van zes maanden

In de afgelopen zes maanden is BONK met ruim 3200% gestegen, wat een opmerkelijke stijging laat zien ten opzichte van de eerdere waarden. Momenteel wordt de munt verhandeld tussen $0,00002 en $0,00003. Op de korte termijn is BONK de afgelopen week met ongeveer 9% en de afgelopen maand met 15% gestegen. De prijs beweegt in golven tussen steun van $0,000015 en weerstand van bijna $0,000035. Het handelsmomentum is noch sterk positief, noch negatief, met een RSI rond de 44, wat wijst op een evenwichtige koop- en verkoopactiviteit.

Starknet prijs: Herstel of kortstondige stijging?

Starknet (STRK) vertoont tekenen van een mogelijke opwaartse trend, waarbij de huidige prijs tussen $1,11 en $1,40 zweeft. De munt staat voor zijn volgende uitdaging op het nabijgelegen weerstandsniveau van $1,54. De steun lijkt sterk in de buurt van $0,96, wat zou kunnen standhouden in geval van een dip. Kijkend naar de prijsverandering van één week is STRK met 7,33% gestegen, maar de prijsverandering van één maand weerspiegelt een daling van 29,62%. De zesmaandsgrafiek geeft echter een aanzienlijke stijging van 569,95% aan. De huidige beweging lijkt eerder correctief dan impulsief te zijn, met indicatoren als de RSI op 53,87 en Stochastics op 84,69, wat erop wijst dat het recente momentum wellicht aan het afkoelen is, omdat ze zich niet in de overdreven gekochte of verkochte gebieden bevinden. Nu de MACD een licht positieve waarde laat zien, zou de trend op korte termijn naar boven kunnen blijven hellen.

Sui (SUI) prijsbeweging en voorspellingen

Sui heeft gedurende een half jaar een opmerkelijke prijsstijging ervaren, en nu stabiliseert deze zich met schommelingen tussen $1,08 en $1,40. De munt staat voor zijn volgende uitdaging op het weerstandsniveau van $1,58, met ondersteuning op $0,94. De kortetermijngemiddelden wijzen op een licht opwaarts momentum, maar de prijs van de munt is in een week tijd met 7,81% gedaald en heeft de afgelopen maand een aanzienlijke daling van ongeveer 33,68% gekend. Dit suggereert dat de prijsbeweging corrigerend zou kunnen zijn. Nu de RSI boven de 60 ligt, is Sui mogelijk aan het afkoelen na recente activiteit. Niettemin, als de trend de stijging van het halfjaar blijft volgen, zou de munt de komende weken verdere weerstanden kunnen testen.

Conclusie

Van de besproken munten vertonen ARB, BONK, STRK en SUI minder groeipotentieel op de korte termijn. In plaats daarvan zou de focus op BlastUP moeten liggen. De kracht van BlastUP ligt in het innovatieve concept en de integratie ervan binnen het Blast-ecosysteem, waardoor het gepositioneerd is voor aanzienlijke groei. Dit project onderscheidt zich door het grootste potentieel om substantiële rendementen op te leveren.

Site: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!