Bitcoin whales

Santiment: Flinke whale-activiteit bij drie altcoins

Het blockchain-analysebedrijf, Santiment, volgt momenteel drie altcoins die flink worden gekocht door whales, terwijl de cryptocurrency-markt sist tijdens een vroege zomerrally. Volgens een bericht van Santiment wordt Dogecoin (DOGE) opgekocht door crypto-investeerders die meer dan $100.000 per transactie uitgeven. Op 18 juli werden er zelfs 106 transacties boven de $100.000 gemaakt.

Ook werd door Santiment benadrukt dat de layer-2-schaaloplossing, Polygon (MATIC) en gedecentraliseerde crypto-exchange, Uniswap (UNI) hoog op het verlanglijstje staan van de whales.

“Met veel altcoins die in juli een stevige opleving naar hun marktkapitalisaties genieten, kunnen we zien dat het aantal $100.000+ gewaardeerde whale-transacties begint te stijgen. DOGE, MATIC en UNI zien een duidelijke stijging van deze grote transacties op hun netwerken.”

In juli is Dogecoin met 9,3% naar 0,068. In dezelfde maand heeft Polygon het veel beter gedaan door met 73% naar $0,87 te stijgen. Uniswap is ten slotte met 42% gestegen naar $6,84 op het moment van schrijven. Daarnaast merkte Santiment op dat bij de grootste cryptocurrency op het gebied van marktkapitalisatie, Bitcoin (BTC), de aankoopactiviteit van de whale is gestegen tot boven de $1 miljoen. Langzaam begint hierdoor het marktsentiment op slaan naar voorzichtig optimisme, zonder dat de investeerders worden beïnvloed door FOMO.

“Traders veranderen van toon en ruiken een langdurige uitbraak na een dominante Bitcoin-dinsdag. Nu de #1 marktkapitalisatie in crypto stijgt, is de verhouding tussen BTC longs en shorts op het hoogste punt sinds begin mei. Kijk uit voor FOMO.”

Bitcoin is dan ook aardig hard gestegen in juli. op 1 juli was de prijs van BTC $19.431 en is met 17% gestegen tot $22.771 op het moment van schrijven.

Het blockchain-analysebedrijf besluit het onderzoek met een update over welke projecten de afgelopen 30 dagen de meeste activiteit hebben gezien op GitHub, een website voor ontwikkelaars.

Bovenaan staat het schaalbare slimme contractplatform, Cardano (ADA), gevolgd door het interoperabiliteits-protocol, Polkadot (DOT) en zijn kanarie-testnetwerk Kusama (KSM). De top vijf van ontwikkelingsactiviteiten wordt afgerond met toonaangevende smart contract Ethereum (ETH) en de Internet-of-Things-connector en gedistribueerde grootboek MIOTA (IOTA).

“ADA, DOT, KSM, ETH en IOTA leiden hier in juli de ontwikkelingsactiviteiten. Het meten van GitHub-activiteit gaat verder dan alleen het aantal inzendingen. We meten via code pushes, issue-interacties en meer.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN