polygon-prv-matic

Polygon stijgt sterk na nieuws over HTC-ondersteuning

In de afgelopen 24 uur is de prijs van Polygon (MATIC) met bijna 10% gestegen, terwijl de bredere cryptocurrency-markt tekenen van herstel vertoond. De prijs van MATIC steeg naar een prijs boven de $0,53 nadat hij was gedaald onder de $0,46. Op het moment van schrijven is de prijs van MATIC net onder de $0,51.

Door de sterke groei in de afgelopen 24 uur is het native token van de Polygon Layer-2 blockchain de grootste winnaar van de top 50 cryptocurrencies op het gebied van marktkapitalisatie. Hiermee overtreft het ook Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH). Op het moment van schrijven heeft MATIC een marktkapitalisatie van $4,1 miljard en staat daarmee op de 18e plek.

De Polygon-chain is een populaire blockchain onder de crypto-investeerders vanwege de schaalbaarheidsproblemen waar het een een oplossing voor biedt. Toch is de huidige prijs veel lager dan de niveaus van de all-time high die op $2,9 werd gezet op 27 december vorig jaar. Veel investeerders zijn desondanks bullish op MATIC.

Nu dat de interesse in Web3-applicaties toeneemt, begint Polygon ook grotere winsten te boeken. De blockchain positioneert zich namelijk als een van de begunstigden van Web3-applicaties. HTC, de fabrikant van mobiele telefoons, heeft namelijk aangekondigd dat de Desire 22 Pro Polygon- en Ethereum ondersteuning biedt.

Het 8 GB RAM- en 128 GB-opslagapparaat wordt geleverd met de Viverse-app en Vive-portemonnee en stelt gebruikers in staat hun Ethereum- en Polygon-activa te beheren, inclusief non-fungible tokens (NFT’s). De mede-oprichter van Polygon, Mihailo Bjelic, kondigde de ontwikkeling aan op Twitter:

“Massa-adoptie van Web3 zal plaatsvinden op mobiel en @0xPolygon bereidt zich erop voor. Onze strategie is niet om onze eigen apparaten te maken. In plaats daarvan zullen we integreren met bestaande fabrikanten. Vandaag kondigen we met trots de eerste grote integratie aan.”

Polygon is niet de enige die zich oriënteert op de Web3- en mobiele telefoonmarkt. Onlangs werd het nieuws gebracht dat Solana zijn eigen telefoon, SAGA, gaat uitbrengen die volledig zal worden geïntegreerd met de Solana-blockchain.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN