AMC Bitcoin

AMC accepteert DOGE en SHIB eerder dan gepland

De CEO van AMC Entertainment Holdings, Adam Aron, heeft donderdag onthuld dat de bioscoopketen al begonnen is met het accepteren van Dogecoin en Shiba Inu, dat een week eerder is dan gepland. De CEO meldde het volgende in een tweet:

“Uw antwoorden kunnen het internet breken, gezien uw duidelijke enthousiasme en interesse in cryptocurrency. Zoals beloofd accepteert de http://amctheatres.com website nu Dogecoin en Shiba Inu voor online betalingen! Een speciale shout out naar @BitPay om ons te helpen dit mogelijk te maken.”

Op 1 maart bevestigde Aron op Twitter het nieuws dat BitPay tegen 19 maart live zou gaan voor AMC-betalingen op de website. Ook zei hij dat BitPay live zou gaan op de mobiele app van AMC op 16 april. Met dit nieuws werd officieel duidelijk dat AMC-bezoekers kunnen betalen in DOGE en SHIB voor hun tickets. Vorig jaar zette Aron een Twitter-poll op voor DOGE en SHIB nadat hij beloofd had om twee cryptocurrencies te accepteren als betaling. Hij had echter gezegd dat ze de hulp van crypto-serviceprovider BitPay zouden inschakelen bij het opzetten van betalingen voor SHIB. Het bedrijf kondigde in dezelfde maand nog aan dat ze Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin voor het einde van het jaar zullen accepteren. Het programma werd in november gestart, hoewel de klanten de transacties met PayPal zouden moeten afhandelen.

Positieve reactie van AMC, DOGE en SHIB

Volgens een winstaankondiging die Aron eerder vorige maand publiceerde, boekte het bedrijf een nettowinst van meer dan $ 145 miljoen, wat meer dan $ 215 miljoen aan positieve contanten genereerde en een recordliquiditeitspositie aan het einde van het jaar van meer dan $ 1,8 miljard in Q4 2021. De financiële resultaten van AMC in het laatste kwartaal van 2021 zullen naar verwachting het aandeel omhoog blijven pushen, zeker nu het nieuws bevestigd is van DOGE en SHIB betalingen. Hetzelfde was te zien bij Coinbase, waarvan het aandeel goede winst maakte vanwege goede financiële resultaten terwijl de waarde van cryptocurrencies waren gedaald. AMC is de grootste bioscoopketen in de VS met ongeveer 970 bioscopen en 10.833 schermen wereldwijd. Het AMC-aandeel is op het moment van schrijven met ruim 1% gestegen naar ruim $15, terwijl DOGE een stijging meemaakt van bijna 2%. De winst van SHIB is de grootste stijger van de drie met een stijging van ruim 10%.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN