AMC Bitcoin

AMC bioscopen voegt crypto-betaalmethode toe

De CEO van AMC Theaters, Adam Aron, heeft onlangs op Twitter aangekondigd dat het bedrijf nieuwe betaalmethoden heeft toegevoegd, inclusief cryptocurrencies. Hij zei dat de inbegrepen crypto’s Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC) zijn. In dezelfde tweet benoemde hij ook de betaalgiganten Apple Pay, Google Pay en PayPal.

AMC Theaters is een Amerikaanse bioscoopketen met het hoofdkantoor in Leawood, Kansas. Het wordt de grootste bioscoopketen ter wereld genoemd. Dit is misschien de reden waarom crypto-houders extatisch zijn over het nieuws. Adam Aron tweette het volgende:

“Grote nieuwsflits! Zoals beloofd veel nieuwe manieren NU om online te betalen bij AMC. Met trots accepteren we nu: tromgeroffel, alstublieft … Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin. Ook Apple Pay, Google Pay, PayPal. Ongelooflijk, ze zijn al goed voor 14% van onze totale online transacties! Dogecoin is de volgende.”

Nu zijn volgens Aron de nieuwe betaalmogelijkheden al goed voor 14% van hun totale online transacties. Dit betekent dat cryptobetalingen binnen hun bedrijf in een snel tempo groeien, en onderweg verdere ontwikkelingen zullen zien.

Zoals eerder dit jaar gemeld, heeft AMC aangekondigd dat het bedrijf van plan is cryptocurrencies te accepteren. De wereldwijde cryptogemeenschap verwelkomde het besluit van AMC en prees het bedrijf voor zijn bijdrage aan de wereldwijde acceptatie van digitale valuta.

Te midden van de laatste sprong in de belangstelling van de detailhandel voor cryptocurrency Shiba Inu, zei AMC dat ze ook SHIB overwegen als een betalingswijze. Aron heeft onlangs een Twitter-enquête gehouden waarin mensen werd gevraagd naar de mogelijkheid om Shiba Inu als betaalmethode te accepteren. Hij tweette:

“Zoals je weet, kun je nu AMC-cadeaubonnen kopen met cryptocurrency, en onze IT-groep schrijft code zodat we binnenkort online betalingen kunnen accepteren in onder meer Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dogecoin. Moeten we ernaar streven om ook Shiba Inu te nemen?”

Wat de resultaten betreft, steunde meer dan 80% van de respondenten de mogelijke acceptatie van Shiba Inu. Het bedrijf heeft echter nog niet besloten om SHIB toe te voegen als betaalmethode.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN