Satochip-logo

Satochip – ‘s Werelds eerste aanpasbare hardware wallet

Introductie

We hebben het er al over gehad in ons vorige artikel: “Satochip – Open source en betaalbare hardware wallet voor uw cryptocurrencies”.

De Satochip hardware wallet is een betaalbare en efficiënte oplossing in vergelijking met concurrenten zoals Ledger of Trezor.

Ter herinnering, met zijn smartcard-formaat kunt u met deze apparatuur op een zeer veilige manier uw crypto-valuta’s zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum en ERC-20-tokens opslaan, maar ook de Binance Coin en alle tokens van de Binance Smart Chain. En dit via tal van software-clients zoals Electrum, MyEtherWallet of de Metamask webextensie.

Een aanpasbare hardware wallet

Sinds enige tijd verschijnt er een personalisatiemodule op de website van Satochip die u de mogelijkheid biedt om uw smartcard te personaliseren.

Zoals je zou doen voor een t-shirt, een pet of een mok, kun je je eigen ontwerp maken door afbeeldingen, foto’s te importeren of door tekst toe te voegen. Het proces is supereenvoudig en met slechts een paar muisklikken heb je een kaart die op jou lijkt.

Het team heeft een video gemaakt waarin wordt uitgelegd hoe het moet, maar eerlijk gezegd was het niet nodig…

Deze personalisatie-oplossing komt op het juiste moment. U kunt uw dierbaren een persoonlijke IFT aanbieden met, waarom niet, een foto van uw hond of een souvenir van uw laatste vakanties… Je kunt zelfs je kaart ontwerpen om trots je favoriete crypto-valuta weer te geven. De mogelijkheden van personalisatie zijn onbeperkt.

Daarom wordt Satochip de allereerste aanpasbare hardware wallet ter wereld!

Wil jij ook een hardware wallet maken die op jou lijkt, om je crypto-valuta’s met stijl te beveiligen? Het gebeurt op de Satochip online winkel.

Bron: Satochip.io
Bron: Satochip.io

Informatie

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN