Ripple nieuws

XRP koers staat op het punt om uit te breken, aldus analist

De op de voet gevolgde cryptocurrency-analist, bekend als Credible Crypto op Twitter, heeft aan zijn ruim 250.000 volgers aangegeven dat de prijsstructuur van XRP erg lijkt op het protocol voor het delen van gegevens OriginTrail, waarvan de native cryptocurrency TRAC net meer dan 300% gestegen is na de recente vermelding op Coinbase Pro.

Hij gaf aan dat hij verwacht dat de XRP koers een vergelijkbaar pad zal volgen als de koers van TRAC, waardoor de cryptocurrency terug zal gaan naar zijn vorige recordhoogte van $3,40. Hij tweette het volgende:

“De onderstaande XRP-grafiek is van mijn laatste YouTube-video over XRP, gemaakt in augustus. De grafiek ernaast is een andere munt die ik vandaag tegenkwam en die dezelfde structuur heeft, maar een stap voor is met de 5e golf die al aan de gang is. Zie je het nu?”

De handelaar ging verder met aangeven dat Ethereum (ETH), na zijn nieuwe uitbraak van tegen Bitcoin (ETH/BTC), de volgende etappe kan beginnen om een ​​nieuw alt-seizoen te starten. Tevens merkte hij op dat de dominantie van Bitcoin (BTC) waarschijnlijk al een hoogtepunt heeft bereikt, wat de weg vrijmaakt voor een altcoin-rally. Hij tweette:

“ETH/BTC brak vandaag uit en sloot boven de belangrijkste weerstandszone die ik aan het bekijken was. Dit is een geweldig teken en geeft aan dat BTC-dominantie zijn top mogelijk al heeft gevonden en dat alts op het punt staan ​​de show te stelen, geleid door ETH.”

De analist gaf echter aan dat het dalen van de Bitcoin-dominantie niet noodzakelijkerwijs betekent dat de prijs van BTC zal dalen:

“Nee, het betekent alleen dat als BTC stijgt, alts waarschijnlijk sneller zullen stijgen. We zagen dit in 2017 in de laatste stadia van de bull run toen er veel nieuw geld binnenstroomde.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN