Ethereum

Ethereum populairder in Singapore dan Bitcoin

Gemini, een cryptocurrency-beurs onder de leiding van de gebroeders Winklevoss, voerde The State of Crypto uit in Singapore Report 2021, in samenwerking met Seedly en CoinMarketCap. Uit het rapport bleek dat de financiële investeringen van meer dan tweederde van de burgers cryptocurrencies omvatten.

Het rapport werd afgenomen onder 4.348 inwoners van Singapore die hun interesse of bezit in beleggingsproducten en persoonlijke financiën aan hebben gegeven. De uitkomst laat zien dat momenteel 67% van de deelnemers cryptocurrencies heeft.

Uit de statistieken blijkt tevens dat een op de vijf crypto-eigenaren in Singapore een vrouw is. Bovendien structureert de studie een gemiddelde crypto-eigenaar in het land als een 29-jarige man met een inkomen van ongeveer 51.968 SGD per jaar ($38.456).

Ethereum is het meest populair

Terwijl de digitale activa van het land worden geproportioneerd, ontdekt het onderzoek dat Ether (ETH) het voortouw neemt. De native token van Ethereum staat bovenaan als het meest populaire digitale activum met ongeveer 78% van de ondervraagden die het bezitten.

Op de tweede plek, met ongeveer 69%, is Bitcoin (BTC). Vervolgens komen Cardano (ADA) en Binance Coin (BNB), met respectievelijk 40% en 31%. Uit het onderzoek blijkt ook dat een kwart van de investeerders Tether (USDT) en Ripple (XRP) heeft.

Volgens het rapport zorgde de COVID-19-pandemie voor een verhoogde acceptatie van cryptocurrency in Singapore. Het laat zien dat ongeveer 67% van de crypto-investeringen plaatsvonden tijdens de pandemie en dat is het moment waarop de adoptie van Ethereum versnelde.

Niet-cryptohouders zijn voorzichtig

Omgekeerd zijn er nog steeds niet-cryptohouders die redenen hebben om nog niet te investeren in digitale activa. Een van de belangrijkste factoren uit de studie van dergelijke mensen is een gebrek aan kennis en begrip over cryptocurrencies. Andere redenen kunnen worden herleid tot risicobeheer, de volatiele aard van de cryptomarkt en onvoldoende regelgevend toezicht.

Ondanks deze twijfels heeft het land zijn weg al gebaand als een kern voor cryptocurrency en blockchain in de regio. Daarnaast ondersteunt Singapore nul vermogenswinstbelasting op inkomsten uit digitale activa. Er zijn dan ook meer dan 234 blockchain-bedrijven actief in het land. Ook heeft Singapore in het verleden verschillende crypto-gerelateerde conferenties en evenementen georganiseerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN