CryptoMichaël ziet veel potentie in de volgende altcoins

De vooraanstaande Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft op Twitter aangegeven dat verschillende grote cryptocurrencies in deze cyclus nog flink zullen gaan stijgen. Daarnaast gaf hij aan dat de Bitcoin koers minimaal zal stijgen tot $350.000, met een top van ongeveer $450.000.

De eerste altcoin die Michaël erbij pakt is Ethereum (ETH). Hij gaf aan dat de nummer twee cryptocurrency deze cyclus nog zal stijgen tot over $10.000, met een top van ongeveer $17.000.

De analist gelooft ook dat Polkadot (DOT) zal stijgen tot $250 – $350, Chainlink (LINK) tot $250 – $350, Cardano (ADA) tot $10 – $20, Zilliqa (ZIL) tot $5 – $7, Elrond (EGDL) tot $500 – $750 en DIA zal landen op $50 – $75, terwijl hij aangaf dat sommige van zijn voorspellingen conservatief kunnen zijn.

Nu de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency met ongeveer 30% is gedaald ten opzichte van de piek eerder deze maand, betreurde Van de Poppe dat sommige beleggers hun altcoinposities hebben verlaten omdat hij gelooft dat herstel op handen is.

“Sommige altcoins wissen hun volledige verlies van de afgelopen week uit. Waarschijnlijk zullen we meer volgen zonder een echte retrace of hertest. De mensen achterlatend die op de dieptepunten verkochten, worden weggevaagd. Het is een harde markt.

Je altcoins verkopen na een crash van 70% is hetzelfde als je altcoins kopen na een rally van 500%. Het is precies dezelfde mentaliteit. Draai het om en je bent een winnaar van de markten.”

Hij ging verder met aangeven dat de markt momenteel kansen biedt om goedkoop in te kopen. Hij zei het volgende:

“Hopelijk laten de afgelopen dagen jullie zien dat de markt nog niet voorbij is voor altcoins. In feite heeft de gigantische crash veel kansen opgeleverd. Zorg altijd voor liquiditeit in uw portefeuille om flexibel te blijven. En altijd winst nemen op weg naar boven. Een portie is ook prima.”

Tot slot tweette hij vandaag dat we dit weekend wel eens een nieuwe bodem kunnen gaan zien op BTC/USD, voordat we volgende week weer een groene week gaan zien:

“Aangezien de weekendtijden meestal nogal listig zijn, zou het me niet verbazen als dit weekend de bodem wordt gevormd op Bitcoin, waarna we volgende week een groene week hebben.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!