Wat is een NFT

Circle lanceert creditcard-betaaloplossing voor de NFT-markt

Circle heeft bekendgemaakt dat het een betaaloplossing heeft gelanceerd voor de NFT markt. Hierdoor kunnen betalingen uitgevoerd worden met creditcards en cryptocurrencies. Volgens het persbericht zou de massa adoptie van NFT’s onder de cryptogemeenschap momenteel achterblijven bij de stijgende markten, vanwege de complexe betalingsmethoden.

Jeremy Allaire, mede-oprichter en CEO van Circle zei dat het initiatief belangrijk is voor zowel makers van inhoud als klanten, die zich op de NFT-markt willen richten. Hij zei:

“Dit is niet alleen een belangrijke en waardevolle trend voor marktplaatsen en makers, het vertegenwoordigt een ongelooflijke vraag van klanten – naar verzamelobjecten, kunstwerken, momenten en echt alles dat kan worden getokeniseerd op de blockchain.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Circle kijkt ernaar uit om de branche – makers, platforms, marktplaatsen, storefronts en klanten – te ondersteunen met onze oplossing voor een gebruiksvriendelijke, reguliere betalingservaring met de kracht van cryptoconnectiviteit en USDC.” 

ProBit

Circle merkte verder ook op dat investeerders de mogelijkheid krijgen om betalingen te doen met behulp van cryptocurrencies. Volgens het persbericht zullen in de komende maanden de volgende cryptocurrencies ondersteund worden: USD Coin, Bitcoin en Ethereum.

NFT markt is booming

De NFT markt is booming en het wordt meer en meer een medium voor creatievelingen om grof geld te verdienen. Dit zagen we bijvoorbeeld aan de verkoop van Beeple’s digitale kunstwerk, dat voor meer dan $69 miljoen bij Christie’s verkocht werd. Daarnaast verkocht een 18-jarige in twee maanden tijd voor $1,7 miljoen aan NFT-kunst.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN