Justin Bieber maakt 95% verlies met zijn NFT-investeringen

De investeringen van de Canadese zanger Justin Bieber in non-fungibele tokens (NFT’s) zijn aanzienlijk gedaald. Een recent rapport, waarin een analyse van Justin Bieber zijn portfolio is gemaakt, merkte op dat zijn NFT aankopen flink onderuit zijn gegaan.

Het blockchain analyseplatform Arkham Intelligence voerde deze analyse uit. Arkham Intelligence concludeerde dat de waarde van de NFT-aankopen van Bieber, die in 2022 ruim $2 miljoen bedroegen, met ongeveer 95% is gedaald. De NFT’s van Justin Bieber worden op dit moment op iets meer dan $100.000 geschat.

Justin Bieber ontving $2,34 miljoen aan Ethereum (ETH) van inBetweeners. Vervolgens kocht hij twee Bored Apes en twee Mutant Apes met Ethereum, waarvoor hij een totaalbedrag van $1,86 miljoen betaalde.

Daarnaast heeft hij geïnvesteerd in verschillende NFT’s, waaronder World of Women, Doodles, Otherdeed en een Metacard. Al deze NFT’s hebben een aanzienlijke koersdaling gezien, variërend van 89,7% tot 97,4%.

Ondanks de behoorlijke verliezen behoudt de portemonnee van Bieber enige waarde. Zo ligt de waarde van zijn portfolio iets onder de $500.000 aan Ethereum (ETH), APE-tokens en nog een paar andere cryptocurrencies. Opvallend is dat hij nog steeds één Bored Ape en één Mutant Ape in zijn bezit heeft, hoewel hun gezamenlijke waarde is gedaald tot ongeveer $47.300.

Niet alleen Justin Bieber heeft ooit een Bored Ape gekocht. Ook Popicoon Madonna sloot zich in 2022 aan bij de rage van de non-fungible token door een Bored Ape te kopen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!