BitCanna update naar Cosmos blockchain-technologie

De afgelopen maanden heeft BitCanna de voortgang van haar project geëvalueerd, maar dat betekent niet dat ze niet aan verbeteringen hebben gewerkt. Lees verder en ontdek welke interessante ontwikkelingen er voor BitCanna investeerders zijn.

Het huidige BitCanna netwerk

De huidige blockchain technologie opereert via een custom-built versie van BTC/DASH-technologie, wat in eerste instantie als betalingsnetwerk werkte. Maar deze technologie dateert uit 2009 en hoewel BitCanna tevreden is met de prestaties tot dusver, is de blockchaintechnologie intussen verder ontwikkeld.

Met de aandacht die de wereld van de blockchain genereerde, kwamen er ook betere alternatieven. Met dat in gedachten heeft BitCanna besloten om de onderliggende blockchaintechnologie van het cannabis project te verbeteren, zodat deze beter, sneller en uiteindelijk moderner is. En daarom is er gekozen voor Cosmos. BitCanna is momenteel tests aan het draaien op het testnet en de prestaties lijken uitstekend.

Cosmos zal de infrastructuur van BitCanna en de transfer van BCNA coins verbeteren en hen uiteindelijk helpen een efficiënte supply chain-laag en een betrouwbaar netwerk op te bouwen. Gezien de beperkingen van de voorgaande technologie is Cosmos de perfecte upgrade voor het BitCanna-netwerk en zijn community.

Wat zijn de Voordelen van Cosmos?

De nieuwe op Cosmos gebaseerde coin ondersteunt lagere transactiekosten en nog snellere betalingen dan het huidige netwerk. Maar dat zijn niet de enige redenen voor de upgrade.

Het mooie van het Cosmos-netwerk is de interactie ervan met andere blockchains, dankzij het zogenaamde IBC-protocol (Inter-Blockchain Communication). Als je nog niet veel kennis hebt over blockchain, dan klinkt dat misschien wat verwarrend, maar het is minder ingewikkeld dan het lijkt. In feite zorgt Cosmos ervoor dat verschillende blockchains met elkaar kunnen communiceren. De nieuwe BitCanna-blockchain zal kunnen communiceren met giganten als Ethereum, Binance Chain, Polkadot, Cardano en vele andere platforms. Ben je nieuwsgierig naar hoe het precies werkt? Lees dan meer in dit artikel, klik hier!

Voor BitCanna betekent IBC dat Cosmos de ontwikkelaars meer vrijheid geeft. De moderne coderingsinfrastructuur van Cosmos maakt veel aanpassingen en een snellere ontwikkeling mogelijk.

BitCanna gaat namelijk proberen om een verhandelbare versie van de BCNA coin op de ERC-20-standaard (Ethereum) te lanceren, in plaats van beperkt te zijn tot één enkel netwerk (het BitCanna-netwerk).

Deze token gaat naast de ‘normale’ coin gelanceerd worden, beide draaiend op Cosmos-technologie. Met een extra ERC-20 versie van onze coin, probeert BitCanna genoteerd te worden op grote (gedecentraliseerde) cryptocurrency-beurzen, zoals Uniswap, Sushiswap en Pancakeswap (meer dan $2 miljard handelsvolume per dag). En het beste is nog wel dat je geen KYC of account nodig hebt om te handelen. Je hoeft alleen maar je wallet aan te sluiten en je kunt onbeperkt met BCNA coins handelen.

Wat betekent Cosmos voor BCNA-houders en Investeerders?

Als je BCNA coins als langetermijninvestering bezit, dan verandert er voor jou in de praktijk niets. Wanneer de nieuwe BitCanna wallets beschikbaar zijn, kun je je coins overzetten naar je nieuwe BCNA wallet op Cosmos.

Als je actief deelneemt aan het BitCanna-netwerk (bijvoorbeeld met staking) en de mogelijkheden van Cosmos wilt verkennen, dan wordt geadviseerd om dit artikel te lezen. Dit artikel geeft je inzicht in de aangepaste mechanismen van staking en reward en legt uit hoe je een validator van het netwerk wordt.

Als handelaar kun je je BCNA-tokens op prominentere beurzen verhandelen en blijf je toegang houden tot webshops die BitCanna ondersteunen, instant transactietijden en lagere mainnet-kosten. Je kunt je BCNA coins nog steeds inwisselen wanneer je dat maar wenst.

Dankzij Cosmos maken miljoenen potentiële nieuwe investeerders die Uniswap, Sushiswap, Pancakeswap en dergelijke beurzen gebruiken, kennis met het BitCanna-project

Wat moeten BCNA-houders doen?

Momenteel hoeven BCNA-houders geen actie te ondernemen. In de komende maanden kun je je coins inwisselen voor onze nieuwe op Cosmos gebaseerde currency. Zodra BitCanna een tijdsframe heeft vastgesteld, gaan ze dat communiceren en alle investeerders via e-mail en social mediakanalen op de hoogte brengen van alle details van het proces.

BitCanna staat nu op het punt een testnet te lanceren met geselecteerde uitnodigingen. Het testnet draait in eerste instantie op Linux. Daarom zijn ze op zoek naar enthousiastelingen die bekend zijn met Linux om de splinternieuwe BitCanna-token op Cosmos te testen. Houd de BitCanna kanalen in de gaten voor meer info over hoe je je kunt aanmelden!

Je kunt je nu aansluiten bij het nieuwe Discord-kanaal van BitCanna om mee te praten over de transitie naar Cosmos! Of als je liever via Telegram communiceert, sluit je dan aan bij de Telegram-groep.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!