BitMart biedt nul makerkosten op 200+ Klasse-A Spot handelsparen

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

De eersteklas cryptobeurs introduceert $0 handelskosten, op paren waaronder BTC, ETH, XRP, ADA, Doge, MATIC, etc.

19 oktober 2023 (Jersey City, New Jersey) – BitMart, de eersteklas cryptocurrency exchange en blockchain-ecosysteem, kondigt de lancering van zijn nieuwe Nul Kosten-campagne aan, waarbij Makers nul handelskosten krijgen voor alle Klasse-A paren, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Cardano, Dogecoin en Polygon, om er maar een paar te noemen.

Van 17 oktober 2023 tot 1 december 2023, 20:00 uur (CET) zullen Makers die handelen op een van de 200+ handelsparen genieten van nul kosten als onderdeel van de campagne. De Nul Kosten-campagne omvat populaire handelsparen zoals BTC/USDC, BTC/USDT, ETH/BTC, ETH/USDC, ETH/USDT, ADA/USDC en ADA/USDT. Veel andere populaire tokens zoals BLUR, DOGE, SHIB & FLOKI zijn ook opgenomen in de campagne.

“BitMart’s niet-aflatende toewijding aan het leveren van uitstekende handelservaringen voor haar gebruikers is de drijvende kracht achter de beslissing om de handelskosten voor Makers voor deze campagne te elimineren,” legt Tiffany Ni, VP Operations bij BitMart, uit. “Deze stap weerspiegelt onze toewijding aan onze snel groeiende gemeenschap van handelaren en ons voortdurende streven om maximale voordelen te bieden aan onze gebruikers.”

Voor volledige details van de campagne en de Algemene Voorwaarden, bezoek alstublieft de officiële aankondigingspagina.

Over BitMart

BitMart is het voornaamste wereldwijde handelsplatform voor digitale activa. Met miljoenen gebruikers wereldwijd en gerangschikt onder de top cryptobeurzen op CoinGecko biedt het momenteel 1100+ handelsparen met concurrerende handelsprijzen. BitMart ontwikkelt en groeit voortdurend en is geïnteresseerd in het potentieel van crypto om innovatie te stimuleren en financiële inclusie te bevorderen. Bezoek voor meer informatie over BitMart de website, volg BitMart op Twitter of word lid van Telegram voor updates, nieuws en promoties. Zorg ervoor dat je de BitMart App downloadt om gemakkelijk te handelen in je favoriete crypto, altijd en overal.

Volg BitMart voor meer updates:

Twitter | BitMartResearch | Facebook | Telegram | YouTube | Instagram | Discord 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!