BitMart gaat een partnerschap aan met TradingView om handelaren te voorzien van verbeterde handelstools en ervaring

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

8 december 2023 – BitMart, het toonaangevende wereldwijde handelsplatform voor digitale activa, heeft vandaag haar nieuwe integratie onthuld met TradingView, een toonaangevend platform voor financiële marktanalyse. Deze samenwerking is gericht op het verbeteren van data-integratie en het bevorderen van een bredere toepassing van digitale asset trading.

TradingView is een sociaal netwerk van 50 miljoen handelaren en beleggers die ’s werelds beste grafieken en tools gebruiken om handelsmogelijkheden op wereldwijde markten te spotten. Met hun integratie krijg je toegang tot unieke marktinzichten van ’s werelds grootste gemeenschap van actieve handelaren en beleggers.

BitMart, een vooraanstaand cryptocurrency exchange-platform, combineert 24/7 klantenservice, strenge veiligheidsmaatregelen en een gebruiksvriendelijk ontwerp om een uitzonderlijke handelservaring in cryptocurrencies te bieden. De onwrikbare toewijding van het platform aan klantenservice zorgt ervoor dat gebruikers te allen tijde tijdige hulp en reactie krijgen. Veiligheid staat voorop, met een geavanceerd risico controlesysteem en multi-signature technologieën om de activa van gebruikers te beschermen. BitMart biedt eenvoudige toegang tot meer dan 1.500 valuta’s van hoge kwaliteit en een even groot aantal handelsparen en positioneert zichzelf als een allesomvattende oplossing voor crypto-investeringen en beheer. Een breed scala aan producten voorziet in diverse crypto-behoeften en biedt talloze mogelijkheden voor het verhandelen van crypto’s en het optimaliseren van inkomsten.

Na de succesvolle gegevensintegratie tussen BitMart en TradingView hebben TradingView-gebruikers nu naadloos toegang tot de gegevens van BitMart over spotcontracten en eeuwigdurende contracten. Deze integratie vergemakkelijkt diepgaande gegevensanalyse voor professionele gebruikers, waardoor ze verbeterde handelsadviezen en analyses krijgen om weloverwogen beslissingen te nemen. Ongetwijfeld heeft deze samenwerking op het gebied van gegevens niet alleen de interesse van gebruikers in de digitale activa van BitMart aangewakkerd, maar ook geleid tot een beter begrip van de unieke valuta’s en producten van het platform.

Deze data-integratie illustreert de nadruk die de twee bedrijven leggen op de behoeften van gebruikers en komt tegemoet aan de groeiende vraag van gebruikers naar professionelere en uitgebreidere data-analyse. BitMart verwacht dat door deze samenwerking meer gebruikers professionele handelservaring en kennis kunnen opdoen in de gemeenschap.

Over BitMart

BitMart Exchange is een vooraanstaand wereldwijd handelsplatform voor digitale activa. Met miljoenen gebruikers wereldwijd en gerangschikt onder de top cryptobeurzen op CoinMarketCap biedt BitMart momenteel 1.500+ handelsparen met een van de laagste handelskosten in de industrie. BitMart ontwikkelt en groeit voortdurend en is geïnteresseerd in het potentieel van crypto om innovatie te stimuleren en financiële inclusie te bevorderen. Voor meer informatie over BitMart, bezoek hun website, volg hun Twitter of word lid van hun Telegram voor updates, nieuws en promoties. Download de BitMart App om altijd en overal te handelen.

Over TradingView

TradingView is een grafiekenplatform en sociaal netwerk dat wereldwijd door meer dan 50 miljoen handelaren en beleggers wordt gebruikt om kansen te spotten op wereldwijde markten. TradingView is de plek waar de wereld markten in realtime in kaart brengt, bespreekt en verhandelt.De functies omvatten een geavanceerd grafiekenplatform en een levendig sociaal netwerk voor handelaren en beleggers om ideeën te delen, te livestreamen en deel te nemen aan chatrooms. TradingView biedt de nieuwste gegevens over aandelen, futures, indexen, Forex en Bitcoin in een handige indeling die op elk apparaat werkt.

Ga voor meer informatie naar: https://www.tradingview.com/

Volg BitMart voor meer informatie:

BitMart Exchange Twitter | BitMart Research Twitter | Facebook | Telegram | YouTube | Instagram | Discord

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!