Bitget implementeert verschillende educatieve initiatieven op het gebied van blockchain

De sleutel tot een grotere adoptie van crypto is het verbeteren van de kennis over het onderwerp. Bitget begreep dit en besloot zich te richten op het opleiden van jonge generaties met initiatieven als partnerschappen met Blockchain-universiteiten en organisaties in Europa en de ontwikkeling van online cursussen.

Enkele weken geleden kondigde Bitget, het beste crypto-derivaten- en copy trading-platform, de lancering aan van Blockchain4Youth, een project voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het project bestaat uit het opleiden van jongere generaties over Web3, blockchain en crypto-gerelateerde onderwerpen.

Het project is nu officieel van start gegaan en biedt blockchain-cursussen online aan, via het Bitget Academy-portaal . De huidige cursussen omvatten drie modules: Inleiding tot Blockchain, De toekomst van Blockchain en Blockchain toegepast. Aan het einde van de cursus wordt een Blockchain4Youth-certificaat uitgereikt door Bitget Academy.

Campuslezingen worden ook gehouden op universiteiten over de hele wereld. Het begon bij de National Taiwan University en breidde zich uit naar verschillende landen. Specifiek in Europa is Bitget net een samenwerking aangegaan met Ateneo Impresa, de Blockchain Management School in Italië, waar ze de ontwikkeling van educatief materiaal zullen ondersteunen in samenwerking met de universiteit en een college organiseren tijdens het Master Lab in Blockchain Technology and Management.

“Blockchain is de toekomst, en de toekomst behoort toe aan onze jeugd”, aldus Gracy Chen, Managing Director van Bitget. “Bitget is toegewijd aan het ondersteunen van de leiders van morgen door de kennis en hulpmiddelen te bieden om een door blockchain aangedreven wereld op te bouwen. De belofte van een open, gedecentraliseerde blockchain-toekomst kan alleen worden waargemaakt als we investeren in het opleiden en versterken van onze jeugd. De blockchain-cursussen van Bitget Academy zijn ontworpen om mensen klaar te maken voor de toekomst door hen de kennis en hulpmiddelen te geven om een nieuwe door blockchain-aangedreven wereld te bouwen.”

Bovendien heeft Bitget zojuist een eBook in 6 talen gelanceerd, waar ze handelstechnieken delen en nuttige inzichten bieden om je beleggingsstrategie te verbeteren. Het eBook is gratis beschikbaar voor alle gebruikers van het platform. Het belangrijkste doel van dit initiatief is om een 360-graden benadering van het onderwijs te bieden en gemakkelijke toegang tot crypto te bieden aan alle gebruikers, onafhankelijk van hun kennisniveau.

De Bitget-beurs staat open voor potentiële partners die bereid zijn deel te nemen aan het project om een ​​blockchain-toekomst op te bouwen en is momenteel op zoek naar voorstanders van blockchain over de hele wereld om jongeren te helpen opleiden en de acceptatie van gedecentraliseerde technologieën te bevorderen.

Over Bitget

Bitget, opgericht in 2018, is ’s werelds meest toonaangevende cryptobeurs met copy trading- en futures-diensten als belangrijkste kenmerken. De beurs bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Het inspireert individuen ook om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële organisator van eSports-evenementen PGL. Volgens Coingecko is Bitget momenteel een top 5 futures-handelsplatform en een top 10 spothandelsplatform.

Ga voor meer informatie naar: Website  |  Twitter  |  Telegram  |  LinkedIn  | Discord

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!