BitMart onthult grootschalige Black Friday-campagne met een prijzenpot van 400.000 USDT, bonussen voor geluksloterijen, flits-verkopen en meer.

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Jersey City, NJ – 17 november 2023 – BitMart, de toonaangevende wereldwijde cryptocurrency-exchange, heeft officieel haar langverwachte Black Friday-campagne gelanceerd, waarmee ze het podium zet voor een ongeëvenaard shoppingfestijn in de cryptowereld. Met een totale prijzenpot van tot wel 400.000 USDT belooft de Black Friday-campagne van BitMart een scala aan opwindende kansen voor gebruikers wereldwijd.

In het middelpunt van deze campagne staat de Gelukstrekking, waar gebruikers meerdere kansen kunnen verzamelen door verschillende taken te voltooien, elk met de mogelijkheid om tot 500 USDT aan tokens te winnen. Deze unieke promotie voegt een element van spanning en betrokkenheid toe voor deelnemers, waarbij een gevoel van gemeenschap wordt bevorderd onder BitMart-gebruikers.

De Black Friday-campagne van BitMart gaat niet alleen over geluk; het is een allesomvattend feest van de cryptogemeenschap. Gebruikers kunnen profiteren van meerdere Black Friday-cryptodeals, waaronder verleidelijke aanmeldingsbonussen, stortingsbonussen en spot- en futures-handelsbonussen. De campagne bevat ook exclusieve aanbiedingen voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in Fiat, API en VIP-services, en consolideert al deze voordelen in één buitengewone campagne.

Hier zijn enkele hoogtepunten van de campagne:

Spot: Flits uitverkopen tot wel 50% korting

BitMart-gebruikers kunnen genieten van een reeks flits uitverkopen met kortingen tot 50% op verschillende spot handelsparen van 17 november tot 30 november 2023. Dit tijdelijke aanbod biedt een uitstekende kans voor handelaren om spannende deals te grijpen en hun portefeuilles te optimaliseren.

Fiat: Geen kosten om crypto te kopen + Tot 10% bonus

BitMart biedt nul transactiekosten voor het kopen van crypto, samen met een bonus van maximaal 10%. Dit aantrekkelijke aanbod maakt het nog gemakkelijker en lonender voor gebruikers om de cryptomarkt te betreden.

API: Aanmeldingsbonus + Delen in de prijzenpot met API-handel

BitMart biedt een dubbele kans – een aanmeldingsbonus en een kans om de indrukwekkende prijzenpot van 400.000 USDT te delen via API-handel.

VIP: Verdubbel de beloningen met stortingsbonus + Bonus voor aanmelding als BitMart VIP

BitMart’s VIP-gebruikers worden verwend met twee bonussen voor abonnementen op fixed saving-producten: een stortingsbonus en een aanvullende bonus voor degenen die zich aanmelden om een BitMart VIP te worden. Deze exclusieve voordelen benadrukken de toewijding van BitMart om verbeterde voordelen te bieden voor zijn gewaardeerde VIP-gemeenschap.

Als een grootschalige eindejaarsdankbetuiging brengt BitMart zijn dank over aan onze wereldwijde cryptogemeenschap, waardoor deze Black Friday-campagne een symbool wordt van waardering en viering,” aldus Nickolas Hoog, VP Marketing bij BitMart. “Met een scala aan opwindende aanbiedingen in verschillende categorieën nodigt BitMart gebruikers en cryptoliefhebbers uit om het moment te grijpen en optimaal te profiteren van deze jaarlijkse gelegenheid.”

In lijn met de lancering van hun langverwachte Black Friday-campagne kondigde BitMart onlangs aan dat het nu nul handelskosten biedt voor alle Klasse-A handelsparen. Deze kostenontheffing benadrukt de toewijding van BitMart om verhoogde waarde en voordelen te bieden aan zijn gebruikers. Handelaren kunnen nu de vruchten plukken van de Black Friday-promotie terwijl ze naadloos en kosteneffectief deelnemen aan de meest gewilde handelsparen van de beurs, zonder handelskosten.

De Black Friday-campagne van BitMart is een getuigenis van de toewijding aan het creëren van een levendig en lonend ecosysteem voor zijn gebruikers. Voor meer informatie en deelname aan de Black Friday-festiviteiten, bezoek de officiële Black Friday-campagne van BitMart.

Over BitMart

BitMart is het vooraanstaande wereldwijde digitale activa handelsplatform. Met miljoenen gebruikers wereldwijd biedt het momenteel meer dan 1.000 handelsparen met concurrerende handelskosten. Voortdurend evoluerend en groeiend is BitMart geïnteresseerd in het potentieel van crypto om innovatie te stimuleren en financiële inclusie te bevorderen. Om meer te weten te komen over BitMart, bezoek hun website, volg hen op Twitter, of voeg je bij hun Telegram voor updates, nieuws en promoties. Zorg ervoor dat je de BitMart App downloadt om eenvoudig je favoriete crypto te verhandelen, altijd en overal.

Volg BitMart voor meer updates:

Twitter | BitMart Research | Facebook | Telegram | YouTube | Instagram | Discord 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!