Nog 9 dagen en dan is het zo ver! De Dutch Blockchain Days 2024

De Dutch Blockchain Days 2024 komt er bijna aan! De spanning stijgt nog steeds, want zowel de super early bird als de early bird tickets zijn al uitverkocht. De resterende reguliere tickets worden snel opgekocht. Er zijn nog meer enkele kaarten beschikbaar.

De afgelopen maanden heeft het team van de Dutch Blockchain Days een line-up van sprekers, panelleden en partners samengesteld die voorop lopen in de belangrijkste ontwikkelingen van dit jaar. Van top DeFi en layer-2 projecten tot hot narratives zoals AI en tokenization. Het evenement van dit jaar lijkt een stand-out evenement te worden voor nieuwtjes en sneakpreviews van aankomende innovaties en trends.

Een overzicht van het programma van dit jaar

Het programma van dit jaar is verdeeld in vier delen en zit boordevol activiteiten voor iedereen. De conferentie omvat sessies door top industrie leiders en meer dan 30 breakout-sessies over onderwerpen als bedrijfs adoptie, TradFi, exchanges, brokers, IoT en andere ontwikkelingen. Het evenement eindigt met een afterparty met drankjes, eten en netwerkmogelijkheden bij de karavaan in Amsterdam. Voor meer details en een uitsplitsing van elk onderdeel van het programma, bezoek de Dutch Blockchain Days 2024 website hier.

Doorlopend nieuwe belangrijke sprekers

Naarmate het evenement nadert, gaat het momentum verder met de toevoeging van meer belangrijke opinieleiders en industrie-experts aan het sprekers programma. Het initiatief om het programma te verrijken zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen de nieuwste inzichten krijgen, maar ook de kans krijgen om in contact te komen met andere deelnemers die betrokken zijn bij de branche. Dit jaar bevat het hoofdpodium een reeks sprekers uit alle hoeken van de industrie, variërend van financiële instellingen zoals IBM en Mastercard tot grootmachten op het gebied van crypto exchanges zoals OKX, Coinbase en ICONOMI. Daarnaast zijn we verheugd om sprekers te ontvangen van opmerkelijke organisaties zoals de Europese Commissie en de Verenigde Naties, die inzicht zullen geven in de regelgeving en wereldwijde impact.

Daar houdt het niet op: Breakout-sessies van de top van Web3

Naast de evenementen op het hoofdpodium, zal Dutch Blockchain Days 2024 tal van breakout-sessies organiseren onder leiding van experts in de Web3 wereld. Deze breakout sessies hebben voor elk wat wils, van beginners die net beginnen met crypto tot professionals die geïnteresseerd zijn in discussies over regelgeving, marktvoorspellingen en geavanceerde tech talks.

Uitbreiding van de partners dit jaar

Dutch Blockchain Days 2024 bouwt voort op haar track record van industriële partnerschappen, met OKX als hoofdsponsor dit jaar. Dit jaar telt het evenement 11 Platinum Partners, 17 Gold Partners, 3 Silver Partners, 26 Mediapartners en 11 Community Partners. Deze line-up, met een mix van DAO’s, grote exchanges, professionele dienstverleners, media en maatschappelijke organisaties, brengt deelnemers en experts van over de hele wereld naar de Dutch Blockchain Day 24.

Tickets

Dutch Blockchain Days 2024 staat voor de deur! Super Early Bird en Early Bird tickets zijn al uitverkocht en Regular Tickets zijn bijna uitverkocht. Mis de kans niet om deel uit te maken van dit evenement!

Bezoek onze website om je tickets te kopen en sluit je aan bij marktleiders, bouwers en enthousiastelingen voor een dag vol alles over blockchain, cryptocurrency en web3.

Koop nu je tickets! Koop vandaag nog online met Bitcoin of traditionele betaalmethoden.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!