Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Ethereum transactievolume bereikt dieptepunt in 3 maanden

Het handelsvolume van de op één na grootste cryptocurrency Ethereum (ETH) is gedaald tot een dieptepunt van drie maanden.

Volgens het crypto-analysebedrijf Glassnode, daalde de 1 daagse moving average van het Ethereum transactievolume naar het dieptepunt van de afgelopen 3 maanden. De laatste keer dat de Ethereum transactievolume een dieptepunt behaalde was in medio april.

“Ethereum $ETH Transactievolume (1d MA) bereikte zojuist het dieptepunt van de afgelopen 3 maanden van 31.902.098 ETH. Het vorige laagste punt in 3 maanden van 32.936.331 ETH werd waargenomen op 12 april 2020.”

Of de daling van de Ethereum transactievolume ook invloed zal hebben op de prijs zal moeten blijken. Toch zijn verschillende cryptocurrency analisten bearish over de Ethereum koers, omdat de prijs een sterke afwijzing bij een cruciale weerstand heeft gehad. Deze afwijzing kan grote gevolgen hebben voor de opwaartse trend van de Ethereum koers en de kans is groot dat een daling richting de $200 dollar er in zit.

1xbit

Handelaar betaalt $2,6 miljoen transactiekosten voor $130 Ethereum

Eerder deze week plaatste een cryptocurrency handelaar een transactie van 0,55 Ethereum ($130 dollar) op de Ethereum (ETH) blockchain een betaalde 10.668 Ethereum (2,5 miljoen dollar) aan transactiekosten.

Na deze bizarre transactie werd er binnen 24 uur een tweede transactie van 350 Ethereum verzonden vanuit dezelfde wallet. Tijdens deze transactie werd opnieuw een groot bedrag betaald aan transactiekosten van maar liefst $2,6 miljoen.

Echter bleef het niet bij deze transacties, want de dag erna zag het Ethereum netwerk een derde merkwaardige transactie, maar dit keer vanuit een andere wallet. De transactie betaalde 2.310 ETH om 3.221 Ether te verplaatsen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!