Ethereum koers ziet er bearish uit, aldus analisten

De Ethereum (ETH) koers handelt inmiddels al twee weken lang tussen de $230 en $252 dollar en de koers zag evenals Bitcoin een sterke afwijzing bij een cruciale weerstand. Het is Bitcoin weer niet gelukt om de psychologische grens van $10.000 te breken en voor Ethereum vond de afwijzing plaats net boven $250.

Cruciale afwijzing van de Ethereum koers

De cruciale afwijzing kunnen grote gevolgen hebben voor de opwaartse trend van de Ethereum koers. Cryptocurrency handelaar TheCryptoCactus deelde een tweet en gaf aan dat de kans groot is dat een neerwaartse trend gevormd zal worden, omdat de Ethereum koers twee misluke pogingen heeft gehad bij de $250 dollar.

“ETH lijkt op een behoorlijk zware weerstand te stuiten en het lijkt erop dat we vanaf hier naar beneden kunnen gaan, tenzij we een paar grote aankopen zien. Het is zeker mogelijk dat we $200 opnieuw zouden kunnen zien voordat we een grotere HTF beweging krijgen, inkopen op<$ 220.”

CryptoCoinTalk neigt naar een bearish scenario

De analisten van CryptoCoinTalk bevestigen het bearish scenario voor de Ethereum koers en merken op dat ETH / USDT omlaag is gebroken uit het compressiemodel en daardoor ook de low heeft gebroken. We zijn op dit moment de low weer aan het testen, die nu dus fungeert als resistance. Als we kijken naar de consolidatie onder de weerstand, bestaat de kans dat we eerst een kleinere stijging krijgen.

In een vervolg tweet zeiden ze het volgende:

“”2 / … richting 241,18 dollar voordat we de voortzetting naar de onderkant zien, richting de vorige range high $218,90 dollar. Dus op dit moment neig ik meer naar het bearish scenario op korte termijn.”

Handelaar betaalt $2,6 miljoen transactiekosten voor $130 Ethereum

Eerder plaatsten wij verschillende artikelen over de verschillende Ethereum transacties die zijn geplaatst, waarbij de transactie vergoedingen aanzienlijk hoog waren.

Nieuwe rapporten beweren dat deze Ethereum transacties onderdeel zijn van een chantage plan gericht op een cryptocurrency exchange.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!