Dogwifhat stijgt kort naar $41 na Bybit-listing

De op Solana gebaseerde meme-munt, Dogwifhat, heeft de aandacht van investeerders getrokken, aangezien de WIF-prijs een lichte opleving heeft gezien na een scherpe daling onlangs. Bovendien steeg de Dogwifhat-prijs kort na de spotvermelding op de Bybit-app tot meer dan $41.

Ondertussen is de prijs van de meme-munt hersteld na een belangrijke vermeldingsaankondiging van een prominente crypto-exchange, wat optimisme lijkt te hebben aangewakkerd onder investeerders. Laten we daarom de belangrijkste vermeldingsdetails en de recente prijsprestaties van de WIF-prijs verkennen.

Na Belangrijke Verkondiging De meme-muntsector heeft de laatste tijd aanzienlijke tractie gekregen en wereldwijd de aandacht getrokken van marktdeelnemers. Opmerkelijk is dat de stijging van de interesse in dit segment blijkt uit de rally in de prijzen van meme-munten zoals WIF, MEW, BOME, en anderen.

Ondertussen suggereert de stijging van de prijzen van deze crypto’s dat investeerders hun focus diversifiëren naar andere meme-munten, afgezien van de belangrijkste crypto’s zoals Dogecoin, Shiba Inu, en anderen. Te midden hiervan heeft een recente belangrijke vermeldingsaankondiging van WIF optimisme aangewakkerd onder investeerders, vooral tijdens de recente verkoopgolf op de bredere crypto-markt.

Bybit, een prominente crypto-exchange, heeft plannen bekendgemaakt om de meme-munt Dogwifhat (WIF) op zijn platform te introduceren. Volgens de aankondiging zal Bybit WIF vermelden op zijn Spot-handelsplatform en zijn de stortingsmogelijkheden gestart op 29 april om 8.00 uur UTC.

Ondertussen zei Bybit dat het de meme-munt vermeldt omdat deze voldoet aan de liquiditeitseisen van het platform, en de opnames zullen een dag later beginnen op 30 april om 10.00 uur UTC. Bovendien merkt de aankondiging op dat gebruikers gebruik kunnen maken van de stortings- en opnamemogelijkheden via het Solana-netwerk.

Gewoonlijk versterken de aankondigingen van deze grote crypto-exchanges het marktvertrouwen, wat resulteert in een rally voor de crypto’s. Echter, gezien de recente volatiliteit op de bredere cryptocurrency-markt, evenals het segment van de meme-munten, moeten investeerders voorzichtig zijn voordat ze hun weddenschappen plaatsen.

Ondertussen, ondanks een scherpe daling op de bredere crypto-markt, steeg de Dogwifhat prijs met 0,93% en wisselde van handen voor $2,73 tijdens het schrijven. De handelsvolume daalde echter met 15,17% naar $243,09 miljoen ten opzichte van gisteren. Opmerkelijk is dat de meme-munt in de afgelopen 24 uur een hoogste punt van $2,79 heeft bereikt en een laagste punt van $2,60, wat wijst op de verhoogde volatiele toestand van de crypto.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!