Smart contract

Ethereum smart contracts kunnen overgezet worden op TON

Op de blockchain van Telegram Open Network (TON) kunnen ontwikkelaars hun Ethereum (ETH) smart contracts overzetten via de Solidity compiler die door TON Labs gebouwd wordt. Dit volgens een artikel dat op 1 augustus op Cointelegraph geplaatst werd.

Solidity is de programmeertaal die gebruikt wordt om smart contracts op het Ethereum-netwerk te ontwikkelen.

Volgens een publicatie van CoinDesk, zou de tool ontwikkelaars in staat stellen om hun Ethereum smart contracts over te dragen naar TON, maar het is niet gespecificeerd of eventuele wijzigingen in de code vereist zijn. TON Labs CEO en managing partner Alexander Filatov vertelde CoinDesk het volgende:

“Dit was waarschijnlijk het moeilijkste wat we hebben gebouwd. Het zal de gevorderde Ethereum-community in staat stellen om alles wat ze voor Ethereum geschreven hebben, naar TON te verplaatsen.”

Zoals CryptoBenelux gisteren meldde, zouden de blockchain-tests van Telegram Open Network op 1 september van start gaan.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN