Crypto Nieuws

Testnet van Telegram Open Network gaat op 1 september live

We hebben allemaal wel meegekregen dat Telegram druk bezig is met hun eigen blockchain. Nu heeft een anonieme investeerder van TON op 28 augustus aangegeven dat het testnet op 1 september live zal gaan. Dit volgens een artikel dat op zaterdag 31 augustus op Cointelegraph gedeeld werd.

Op 28 augustus citeerde het Russische nieuwsoutlet, Vedomosti, een anonieme TON-investeerder die beweerde deze informatie te hebben gehoord van het ontwikkelingsteam, en van het hoofd van een van de bedrijven die tot nu toe hebben deelgenomen aan de tests.

Volgens Vedomosti zou TON’s nodesoftware en alle relevante documentatie op 1 september worden vrijgegeven. Deze eerste versie van de blockchain zal naar verwachting al voorzien zijn van sharding en verschillende functionele consensusmechanismen.

Het TON-project is een gedecentraliseerd applicatie- en berichtenplatform en is ontwikkeld door het team van Telegram. De blockchain zal worden geïntegreerd in de berichtenapp, die door meer dan 200 miljoen mensen wordt gebruikt.

Het bedrijf is van plan om zijn eigen TON-token, genaamd Gram-token, tegen het einde van Q3 2019 te lanceren.

Deze week plaatsten wij nog een bericht waarin aangegeven werd dat de wallet provider, Button Wallet, een gratis testservice op het Telegram Open Network (TON) gelanceerd heeft.

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN