Bitcoin koers

CTO van Coinbase zegt dat crypto mainstream aan het worden is

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De CTO van Coinbase, Balaji Srinivasan, zegt dat crypto mainstream aan het worden is in de technologie branche.

“De zonen van Sundar Pichai & Sergey Brin minen allebei crypto, Facebook is met blockchain bezig, Square, Microsoft, Amazon en Google Cloud zijn er ook allemaal mee bezig. Crypto wordt mainstream in de technische branche.”

Als we kijken naar wat wij van CryptoBenelux allemaal hebben geschreven in de korte tijd dat wij bezig zijn, is er duidelijk te zien dat technologische bedrijven blockchain erg interessant vinden. De zoon van de CEO van Google is bezig met het minen van crypto, IBM legt patenten vast met betrekking tot blockchain, Mastercard legt patenten vast en Visa is er mee ook bezig.

In het bovenstaande plaatje zie je dat Ethereum (ETH) in de top 5 staat van snelst groeiende open-source projecten. Dit betekent dat er erg veel interesse is in Ethereum vanuit de markt.

De meeste van ons zitten in crypto omdat we in de technologie geloven en omdat we uiteindelijk denken dat het een goede investering van tijd en geld is. Met al dit positieve nieuws vanuit grote organisaties, is het een kwestie van tijd voordat we allemaal gebruik maken van blockchain-technologie. Het is alleen afwachten in welke vorm het aanwezig gaat zijn en welke coins het gaan redden en welke niet.

Coinbase

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN