KangaMoon mikt op $6 miljoen aan voorverkoop; Polkadot voegt nog een upgrade toe terwijl Cardano op $1 mikt

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Terwijl het zich nog in de hitte van de verwachte bullmarkt bevindt, heeft een nieuw token enorme aandacht getrokken; De algemene mening van experts is dat dit token zal blijven stijgen en na de voorverkoop een aanzienlijke impact zal hebben op de cryptomarkt. De voorverkoop van KangaMoon (KANG) is er een om over te praten, aangezien deze het dak bereikt met een financieringsmijlpaal die eind april de grens van $6 miljoen zal overschrijden, en speculaties dat het uiteindelijk beter zal presteren dan top cryptomunten zoals Polkadot (DOT) en Cardano (ADA) op de korte termijn.

KangaMoon (KANG) bereikt mijlpaal van $5,5 miljoen voorverkoopfinanciering

In tegenstelling tot topcryptomunten als Polkadot en Cardano krijgt KangaMoon (KANG) aandacht als de meest zinderende cryptocurrency van 2024. Beleggers zijn enthousiast, suggereren een enorm potentieel en rangschikken het als een van de beste mememunten die in april verkrijgbaar zijn. Interessant is dat er tijdens de voorverkoopfase al een gezamenlijk bedrag van $5,5 miljoen is opgehaald en dat er nog meer zullen volgen, aangezien het project zich binnenkort voorbereidt op een grote lancering.

Bij de lancering zal KangaMoon play-to-earn- en sociale-fi-functies hosten in een interactief ecosysteem genaamd ‘Kangaverse’, en dit zal een levendige en actieve community voor meme-liefhebbers creëren. Met meer dan 20.000 geregistreerde leden en meer dan 6.000 tokenhouders aan boord groeit KangaMoon dynamisch.

Het native $KANG-token, dat aanvankelijk $0,0050 kostte, is nu $0,0196 waard in fase 5 van de lopende voorverkoop, wat vroege kopers een ROI tot wel 290% oplevert. Ondertussen zijn er plannen om het token in het tweede kwartaal op grote Tier 1-beurzen te noteren, waardoor nog meer groei voor nieuwe en bestaande investeerders wordt geboden. Volgens sommige experts zou de KANG-prijs in het tweede kwartaal $0,5 kunnen bereiken en zelfs andere beroemde meme-munten zoals DOGE kunnen overtreffen.

In een andere verbluffende ontwikkeling werkte KangaMoon onlangs samen met RaidSharksBot om zijn community te verbeteren. De nieuw geïntroduceerde raid-bot zal de betrokkenheid vergroten en het hele ecosysteem opfleuren. Gebruikers kunnen ook bloedstollende raids verwachten met een maandelijkse beloningspool van $1000. Gebruikers moeten zich echter ook voorbereiden op meer opwinding en prijzen voor elke aankomende raid-sessie in dit beste meme-muntproject!

Polkadot (DOT) registreert een netwerkupgrade: moeten beleggers hopen op nieuwe pieken?

In recent nieuws over X veroorzaakte een nieuwe upgrade van het Polkadot-netwerk een stopzetting van de blokproductie op zijn parachains. Het Moonbeam-netwerk verklaarde dat het een van de getroffen parachains was om precies 10:27 uur UTC op 21 april. Een uur later maakte Moonbeam bekend dat de productie van parachainsblokken weer normaal was.

Deze stopzetting van de blokproductie vond plaats nadat het Polkadot-netwerk de release had gemeld van de Jam-upgrade, een protocol dat is ontworpen om het Relay Chain-interoperabiliteitsprotocol te herstellen. Ondertussen leidde de upgrade, afgezien van de netwerkvertragingen, niet noodzakelijkerwijs naar nieuwe pieken voor Polkadot. Vanaf nu handelt de prijs van Polkadot binnen een wekelijkse prijsvork van $6 tot $7,6, ver verwijderd van het maandelijkse hoogtepunt van $10.

Cardano (ADA) klimt voorbij de grens van $0,5 naar $1

Cardano heeft het veerkrachtig gemaakt in de zeer volatiele cryptomarkt als een van de beste cryptomunten. Deze mijlpaal heeft verschillende investeerders ertoe aangezet een aandeel Cardano in hun portefeuilles op te nemen. Volgens de gegevens van CoinMarketCap fluctueert de Cardano-prijs momenteel, hoewel hij erin is geslaagd een opwaarts traject te handhaven binnen een smal wekelijks prijsbereik van $0,45 tot $0,50, waardoor de afgelopen week een stijging van bijna 10% werd geregistreerd.

Als het ADA-token echter boven de $0,5-grens kan blijven, zou dit kunnen leiden tot een mogelijkheid om boven het volgende weerstandsgebied van $0,6 te breken. Desalniettemin, als $0,5 niet als uitgangspunt uitkomt en de prijs per ADA nog verder daalt, zou de toevluchtsoord op $0,4 kunnen liggen. Terwijl de markt van ADA-enthousiastelingen en investeerders alert blijft op deze bewegingen, zijn alle ogen gericht op de volgende inspanningen van Cardano, waarbij analisten geloven dat het native ADA-token zeer binnenkort de grens van $1 zou kunnen bereiken.

Ontdek vandaag nog de opwindende kansen van de KangaMoon (KANG) voorverkoop!

Website: https://KangaMoon.com/
Sluit u aan bij onze Telegram-gemeenschap: https://t.me/KangaMoonofficial

Disclaimer: Dit is een betaald artikel, vanuit een externe partij. Cryptocurrencies zijn een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!