Google CEO Sundar Pichai zegt dat zijn zoon een Ethereum Miner is

Google medeoprichter Sergey Brin en CEO Sundar Pichai hebben veel meer gemeen dan alleen hun werk. Beide miljardairs hebben kinderen die Ethereum minen. Pichai gaf aan dat zijn 11-jarige zoon Ethereum (ETH) aan het minen is op een computer thuis, volgens Business Insider. Hij maakte dit deze week bekend tijdens de New York Times DealBook bijeenkomst. Afgelopen week was ik aan het avondeten met mijn zoon. Tijdens het avondeten had ik het over iets dat ging over Bitcoin en mijn zoon maakte duidelijk dat waar ik het over had dat dit Ethereum was. Hij is pas 11 jaar oud, en hij vertelde me zelfs dat hij het aan het minen is.” Op de vraag of hij een server heeft opgezet om zijn zoon te helpen bij het minen, zei Pichai ”nee” en gaf vastberaden aan dat zijn familie maar één computer thuis heeft.

Ik moest uitleggen hoe papiergeld werkt

Pichai vertelde dat zijn zoon veel meer snapt over digitale valuta dan fiat valuta, dus hij moest uitleggen hoe geld in werkt in het echte leven.
“Ik moest hem vertellen hoe papiergeld werkt,” lachte Pichai. “Ik besefte dat hij Ethereum beter begreep dan hoe papiergeld werkt. Ik moest met hem praten over het banksysteem, het belang ervan. Het was een goed gesprek”.
Sergey Brin mede oprichter van Google maakte in juli 2018 bekend dat hij Ethereum aan het minen is met zijn zoon. “Brin zei: Mijn zoon drong mij een jaar of twee geleden steeds aan dat we een gaming-pc moesten hebben”. “Ik zei tegen hem:” Oké, als we een gaming-pc nemen, dan moeten we cryptocurrency gaan minen. Dus toen zijn we daar Ethereum op gaan minen”. Brin, van wie zijn netto vermogen maar liefst $47 miljard bedraagt, voegde hieraan toe dat hij en zijn zoon geld hadden verdiend met crypto mining.
”We hebben slechts een paar dollars gemaakt, grapte hij”.
Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op telegram

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!