Please enter CoinGecko Free Api Key to get this plugin works.

Arthur Hayes verkoopt belang in GMX met verlies

Arthur Hayes, de befaamde crypto-investeerder, schijnt zijn aandeel in GMX te hebben verkocht, wat naar verwachting zijn tweejarige heerschappij als belangrijkste houder van de munt beëindigt.

Arthur Hayes heeft verlies geleden op GMX

Volgens gegevens van het crypto-analyseplatform Lookonchain heeft de medeoprichter van BitMEX 237.672,8 GMX-tokens verkocht, die een waarde hadden van ongeveer $9,7 miljoen. Deze tokens werden overgebracht naar Wintermute. Lookonchain voorspelde dat Hayes mogelijk tot wel $3,2 miljoen zou kunnen verdienen, gezien zijn aankoopprijs voor deze verkochte tokens $29,74 was.

In andere rapporten zou Arthur Hayes mogelijk ook een verlies van $205.000 hebben geleden door de verkoop van 41.000 recent verkochte GMX-tokens. Hij zou naar verluidt deze tokens ter waarde van ongeveer $1,68 miljoen naar gecentraliseerde beurzen hebben gestuurd (CEXes) tegen een verkoopprijs van $40. De waargenomen verliezen kwamen doordat de gemiddelde aankoopprijs van deze tokens $45 was.

Hayes staat bekend als een handelaar met een gevarieerde trackrecord van winsten en verliezen op zijn cryptotransacties. De doorgewinterde investeerder had een winst van $1,45 miljoen door in februari 500.000 PENDLE-tokens te verkopen.

Na de recente verkoop van de GMX-portefeuille, pronkt Arthur Hayes nog steeds met een aanzienlijk deel van Ethereum (ETH), Arbitrum (ARB) en PENDLE.

Het lijkt erop dat het altcoin-seizoen in volle gang is

Met Bitcoin (BTC) die herstelt na het opnieuw testen van de $70.000 prijsdrempel, tonen de meeste altcoins nu een bullish trend, wat wijst op het terugkeren van het altcoin-seizoen. Ondanks de verkoop van Arthur Hayes heeft GMX zijn veerkracht behouden, met een stijging van 1,3% naar $40,30. Het handelsvolume van de token is met meer dan 380% gestegen tot $49.567.411.

Om de these van het altcoin-seizoen te versterken, hebben tokens zoals Shiba Inu (SHIB) ook veel groeimetingen zien stijgen om de week op een bullish basis te beginnen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!