Top 3 crypto-aandelen om in de gaten te houden op Goede Vrijdag

Crypto-aandelen zijn het gesprek van de dag bij de meeste investeerders na een opleving van digitale activa die de bullmarkt heeft aangezwengeld. Crypto-aandelen zijn aandelen van bedrijven die blootgesteld zijn aan Bitcoin (BTC), andere digitale activa of blockchain-technologie.

Op dit moment wordt het activum verhandeld voor $70.784, een stijging van 8% deze week, met een bredere marktkapitalisatie van $2,26 biljoen. Hier zijn de top 3 crypto-aandelen om in de gaten te houden nu het Goede Vrijdag is.

MicroStrategy (MSTR)

MicroStrategy (MSTR) is een software- en bedrijfsinformatiebedrijf dat is gekoppeld aan Bitcoin vanwege de bullish aard van zijn voorzitter, Michael Saylor. Saylor heeft enorme hoogtepunten voor de marktleider voorspeld en blijft meer tokens verzamelen. MicroStrategy heeft 214.245 BTC in bezit ter waarde van ongeveer $15,3 miljard.

MSTR wordt verhandeld voor $1.762, een daling van 10% vandaag na een rapport dat opmerkte dat de Bitcoin-prijs in lijn met de aandelenprijs op $177.000 moet zijn.

Coinbase (COIN)

Coinbase (COIN) is de grootste beurs in de Verenigde Staten qua volume. Vervolgens werd het activum een belangrijk crypto-aandeel sinds de NASDAQ-notering in 2021. Het crypto-aandeel stijgt met de toename van de markt.

COIN wordt verhandeld voor $256, een stijging van 3,28% vandaag en een toename van 30% in de afgelopen maand. Bovendien maakt de recente ontwikkeling in de zaak van de beurs met de Securities and Exchange Commission (SEC) het een zoemend crypto-aandeel om in de gaten te houden.

Marathon Digital (MARA)

Marathon Digital (MARA) is een Bitcoin-miner die naar verwachting zal stijgen met de prijs van het activum. Dit plaatst het onder de belangrijke crypto-aandelen naast andere mining bedrijven. MARA is vandaag 2,31% gestegen en 7% in de laatste vijf dagen. De komende Bitcoin-halvering is een bullish evenement om de prijs van het activum te stimuleren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!