Wat is het opwaartse potentieel voor Solana?

Een populaire crypto-analist schetste het potentiële opwaartse potentieel voor Solana (SOL), een concurrent van Ethereum (ETH). In een nieuwe YouTube-video merkte de anonieme presentator van InvestAnswers op tegenover zijn 478.000 abonnees dat Solana in december 20% van de marktkapitalisatie van Ethereum bereikte, maar sindsdien is overtroffen door de op een na grootste crypto-activa.

De presentator van InvestAnswers zei dat als Solana terugkeert naar dat 20% niveau, dat een SOL-prijs zou betekenen van ongeveer $171, gebaseerd op de huidige handelsprijs van ETH.

“Als we naar een derde van de marktkapitalisatie van Ethereum gaan, is dat $277. Als we naar de helft van Ethereum gaan, is dat $421, en als we naar 70% van Ethereum gaan – $585. Veel mensen praten erover dat het gelijk wordt, maar daar ga ik niet op in, omdat ETH nog steeds een groot apparaat is, een groot monster. En onthoud, we zijn in het verleden al op sommige van deze niveaus geweest, en we kunnen waarschijnlijk weer naar ze toe gaan.

Maar het andere goede nieuws is dat naarmate de waarde van Ethereum stijgt, Solana technisch gezien ook zal stijgen. Maar er zit wel een vertraging tussen – dus de toekomst ziet er zeer rooskleurig uit.”

SOL handelt op het moment van schrijven op $108,62. De vijfde digitale activa op basis van marktkapitalisatie heeft de winsten van 2024 die de meeste van de crypto-markt heeft meegemaakt nog niet ervaren en heeft ongeveer dezelfde prijs als aan het begin van het jaar.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!