Chainlink kan een flinke stap omhoog zetten, aldus Van de Poppe

Een veelgevolgde cryptocurrency-analist en handelaar gelooft dat één van de top 20 altcoin-projecten klaar is om nog een stap vooruit te zetten. Michaël van de Poppe vertelde zijn 692.300 volgers op het sociale mediaplatform X dat het gedecentraliseerde orakelnetwerk Chainlink (LINK) ongeveer 90% zou kunnen stijgen vanaf de huidige waarde. Hij gaf het volgende aan:

“Chainlink zit nog steeds vast in een bereik, maar zal waarschijnlijk naar boven uitbreken. Waarom?

  • Heeft de liquiditeit genomen bij de dip naar $12,20.
  • Meerdere tests van weerstand.
  • BTC-paar is aan het bodemen.
  • ETH begint wakker te worden.

Het lijkt waarschijnlijk dat we in de komende maanden $25-$30 zullen zien.”

Michaël van de Poppe / X

Kijkend naar zijn grafiek, heeft LINK vier tests uitgevoerd van het belangrijkste weerstandsniveau rond $16,54 sinds november, wat suggereert dat het binnenkort dat niveau zou kunnen omdraaien naar steun met nog een poging. Chainlink wordt verhandeld voor $15,57 op het moment van schrijven.

Daarna voorspelt de handelaar dat Bitcoin (BTC) een hoger niveau zal her-testen vóór het halveringsevenement in april, wanneer de beloningen voor miners worden gehalveerd. Gedurende dezelfde periode voorspelt hij dat altcoins het beter zullen doen dan de crypto-koning.

Michaël van de Poppe / X

“Bitcoin heeft de liquiditeit boven de high genomen en zal waarschijnlijk consolideren. Over het algemeen lijkt een nieuwe test voor de halvering op $48.000-$50.000 waarschijnlijk, en altcoins zullen in deze periode massaal beter presteren.”

De handelaar schetst een langetermijnbeeld voor Bitcoin en voorspelt dat BTC zou kunnen stijgen naar zijn vorige nieuwe all-time high in 2025 na het uitbreken van een handelsbereik in 2024.

Michaël van de Poppe / X

“Dit scenario blijft gelden voor Bitcoin.”

Kijkend naar zijn grafiek, suggereert de handelaar dat Bitcoin $68.000 zou kunnen bereiken in de eerste helft van volgend jaar. Hij suggereert ook dat Bitcoin zou kunnen stijgen naar $50.000 vóór de halvering en vervolgens zou kunnen dalen naar $39.129 voordat het opwaartse momentum wordt hervat.

Bitcoin wordt verhandeld voor $42.439 op het moment van schrijven, meer dan 2% lager in de laatste 24 uur.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!