Nederlandse analist voorspelt stijgingen voor deze vijf altcoins

Een veel gevolgde Nederlandse cryptocurrency-analist heeft onlangs bullish voortzettingen voorspeld voor een handvol altcoins, waaronder Solana (SOL), Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC).

Michaël van de Poppe vertelde zijn 692.000 volgers op het social mediaplatform X dat de native asset van het smart contractplatform Solana klaar lijkt voor een beweging naar de positieve kant. Hij beweerde dat de consolidatieperiode van Solana geëindigd lijkt te zijn nadat SOL herstelde van het recente dieptepunt van ongeveer $79. Hij tweette:

“Solana is hier klaar voor een opwaartse voortzetting.

Na de eerste opwaartse beweging volgt er altijd een periode van consolidatie, en het lijkt erop dat daaraan een einde is gekomen.

Een ondersteuningstest met een hoger tijdsbestek van $80 bood ondersteuning. Het lijkt waarschijnlijk dat we richting $140 zullen gaan.”

Kijkend naar de inheemse munt van het gedecentraliseerde orakel Chainlink, gaf Van de Poppe aan dat hij denkt dat LINK ook rijp is voor een sprong naar boven. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“Deze is klaar voor $25, omdat deze cruciale niveaus heeft behouden.”

De volgende op de lijst van de analist is de native asset van de blockchain-schaaloplossing Polygon. Volgens Van de Poppe zou MATIC met maar liefst 85% kunnen stijgen ten opzichte van de huidige niveaus:

“De hogere steunniveaus in het tijdsbestek bleven standhouden en de liquiditeit werd weggenomen.

Ik verwacht een nieuwe opwaartse impuls, hoewel MATIC ook ondermaats presteert.

De volgende rally zou naar de $1,25-1,50-regio kunnen gaan.”

De analist heeft ook de Ethereum (ETH) schaaloplossing Arbitrum (ARB) op zijn radar. Van de Poppe zei dat ARB klaar lijkt voor een grote stijging nadat het $1,60-niveau als steun heeft aangehouden. Hij gaf het onderstaande aan:

“Als het weer in het $1,40-1,60-gebied komt, is het duidelijk een inzending, maar ik denk dat we door zullen gaan met de Layer 2s. Waarschijnlijk kan deze stijgen naar $3-$4.”

De laatste munt op de lijst van de handelaar is de native crypto van de interoperabele blockchain Polkadot (DOT). Van de Poppe gelooft dat DOT na de recente terugval een rally van meer dan 100% zou kunnen ontketenen. Hij zei:

“Geweldige wekelijkse kaars over de hele linie, inclusief DOT.

Had een correctie van 30-40%, wat enorme kansen biedt binnen een bullmarkt.

Ik denk dat we klaar zijn voor de volgende opwaartse impuls, misschien $15 voor Polkadot.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!