Analist waarschuwt voor correctie van Dogecoin (DOGE), terwijl hij bullish is op deze twee munten

Een nauwlettend gevolgde cryptostrateeg waarschuwt dat ’s werelds grootste meme coin Dogecoin (DOGE) mogelijk op de rand van een grote daling staat nadat de munt er niet in is geslaagd een belangrijk weerstandsniveau te bereiken.

De pseudonieme analist Rekt Capital vertelde onlangs aan zijn 363.900 volgers op het social mediaplatform X dat DOGE vorige week zijn meer maanden durende diagonale weerstand respecteerde. Volgens de handelaar suggereert dit dat de munt in een positie verkeert om terug naar zijn steun te vallen rond de $0,053. Hij zei het volgende:

“Ingewikkelde wekelijkse afsluiting voor Dogecoin.

[Wekelijkse] afsluiting vond plaats onder de weerstand van de top van het kanaal.

Dit betekent dat de DOGE-uitbraak wordt uitgesteld.

Vorige weeksluitingen zo -> minpunt

Als DOGE echter de hoogtepunten kan vasthouden en de kanaaltop kan terugwinnen als ondersteuning, is er misschien nog steeds een kans.”

Als we verder naar de grafiek van de analist kijken, lijkt het erop dat DOGE de weerstand van $0,07 moet omzetten in ondersteuning op de weekgrafiek om de doorbraak van het kanaal te bevestigen. Zolang dit niet gebeurt, zal de langverwachte prijsstijging nog op zich moeten laten wachten.

Ethereum lijkt klaar voor een rally

Hoewel de analist op de korte termijn een daling verwacht van DOGE, is Rekt Capital een stuk positiever over de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum (ETH). Hij gaf aan dat Ethereum klaar lijkt voor een rally nadat de weerstand van $1.600 in steun is omgezet. Hij zei het volgende:

“Een bereik vormen tussen oranje steun en groene weerstand.

Sinds BTC uit zijn eigen heraccumulatiebereik is gebroken…

Misschien moet ETH de volgende zijn.”

Deze munt ziet er ook bullish uit

De laatste altcoin op de radar van de handelaar is het gedecentraliseerde machine learning-netwerk Fetch.ai (FET). Rekt Capital gaf aan dat FET waarschijnlijk getuige zal zijn van een bullish voortzetting als het boven zijn maandelijkse steun op $0,3633 blijft. Hij zei het onderstaande:

“+77% stijging…

Zwart opnieuw bezocht en zelfs verder gegaan.

Zwart moet standhouden als steun als FET hoger wil stijgen (gele cirkel).”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!