Shiba Inu (SHIB) ervaart opmerkelijke toename

Shiba Inu (SHIB) heeft de aandacht getrokken door een opmerkelijke toename in winstgevendheid te ervaren, te midden van een prijsstijging na een aanzienlijke daling. De analyse van on-chain gegevens door IntoTheBlock werpt licht op de winstgevendheid van SHIB-houders en biedt boeiende inzichten in de recente prestaties van deze cryptocurrency.

Begrip van winstgevendheidsanalyse

IntoTheBlock biedt een uitgebreid overzicht van de winstgevendheid van een crypto-activum door adressen en tokens in verschillende segmenten in te delen. Degenen die winst maken, worden omschreven als “in the money,” degenen die quitte spelen als “at the money,” en degenen die verlies lijden als “out of the money.”

De classificatie is gebaseerd op hun posities bij de huidige prijs. Dit wordt bepaald door het berekenen van de gemiddelde kosten van een adres, waarbij rekening wordt gehouden met het gewogen gemiddelde prijsniveau waarop de tokens oorspronkelijk zijn verworven.

Ondanks de recente bearmarkt hebben Shiba Inu-adressen die SHIB-tokens vasthouden, een opmerkelijke verbetering in winstgevendheid laten zien. Tijdens het dieptepunt van de recente verkoopgolf was slechts 7% van de adressen winstgevend. Echter, dit percentage is inmiddels gestegen tot 9%, wat duidt op herstel in de waarde van SHIB en een hernieuwd optimisme onder de investeerders.

De marktperformance van SHIB Shiba Inu (SHIB) heeft haar deel van de marktvolatiliteit gekend. Op 11 oktober bereikte de cryptocurrency een dieptepunt van $0,00000671 en verloor daarmee het eerder gekoesterde niveau van $0,000007. Niettemin toonde SHIB veerkracht doordat kopers de koers ondersteunden op het niveau van $0,00000671. Geleidelijk herstelde SHIB en heroverde met succes de grens van $0,000007 op 14 oktober 2023, waarbij het een hoogtepunt van $0,000007061 bereikt


Desondanks is SHIB opnieuw onder de $0,000007 gezakt en wordt momenteel verhandeld op $0,00000696, een daling van 1,4% in 24 uur. Ondanks deze daling is het bullish sentiment hoog voor SHIB, en handelaren zullen hard werken om het niveau van $0,000007 te heroveren.

Van daaruit zou Shiba Inu (SHIB) kunnen opschuiven naar de barrière van $0,0000074, vertegenwoordigd door de dagelijkse Moving Average 50 (MA 50). Echter, SHIB zou kunnen dalen om het niveau van $0,0000067 opnieuw te testen bij de terugkeer van bearish druk.

Opmerkelijk is dat SHIB’s verbrandingsstrategie onverminderd voortduurt, zelfs temidden van de schommelingen in de markt. Deze voortdurende verbrandingen verminderen de totale voorraad van tokens en dragen bij aan de ondersteuning van prijsgroei. Op Shibburn.com wordt een stijging van 48,55% in de verbrandingssnelheid over de afgelopen 24 uur gemeld, waarbij 30.580.950 SHIB-tokens zijn vernietigd. Een recente toename in de verbrandingssnelheid heeft geleid tot een stijging van SHIB, en een verdere stijging kan resulteren in een toename van het aantal winstgevende wallets.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!