Visa werkt samen met Solana (SOL), VC Spectra en NEO vechten voor dominantie

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Solana (SOL), VC Spectra (SPCT) en Neo (NEO) zijn erin geslaagd om tot de beste munten te behoren om in september 2023 te investeren. Ervaren handelaars wijzen VC Spectra (SPCT) echter uit als de beste crypto om in de huidige periode te kopen. markt. Deze nieuwe verborgen parel heeft meer dan $2,4 miljoen opgehaald in de privéverkoop en biedt geweldige opbrengsten, zelfs vóór de officiële lancering.

>>KOOP SPCT TOKENS NU<<

Solana (SOL) bulls verwachten stijgingen naar meer dan $20,50 in de nasleep van het laatste Solana-nieuws

De prijs van Solana (SOL) is de afgelopen zes dagen met 0,98% gestegen, van $19,33 op 1 september naar Solana’s (SOL) huidige cijfer van $19,52.

Veel crypto-analisten hebben een positieve Solana-prijsvoorspelling gedaan na het recente Solana-nieuws dat Visa van plan is de Solana-blockchain te integreren in zijn stablecoin-pilot, zoals het bedrijf op 5 september aankondigde.

Om precies te zijn, de bulls van Solana (SOL) zijn van mening dat de positieve implicaties van het laatste Solana-nieuws Solana (SOL) in staat zouden kunnen stellen om de $20,50-range in de komende tien dagen te overschrijden.

Aan de andere kant wijzen Solana (SOL) erop dat het token er niet in is geslaagd een bullish stijging te realiseren, ondanks de recente positieve ontwikkelingen in het Solana (SOL)-kamp. Sommige deskundigen zijn dan ook van mening dat Solana (SOL) in een langdurige negatieve trend zou kunnen terechtkomen als het er de volgende termijn niet in slaagt de dagelijkse sluiting boven de $19,50 te houden.

Investeerders komen samen om gebruik te maken van de revolutionaire functies van VC Spectra (SPCT)

VC Spectra (SPCT) is een door de gemeenschap aangestuurd gedecentraliseerd hedgefonds dat de meest haalbare investeringsmogelijkheden biedt in huidige blockchain-projecten en technologie-startups. VC Spectra (SPCT)-gebruikers kunnen zich verdiepen in een breed scala aan tokens en nichemarkten en driemaandelijkse dividenden en terugkopen ontvangen uit de winst van hun slimme investeringsbeslissingen.

Bovendien kiezen de ongelooflijke AI-handelssystemen van VC Spectra (SPCT) de meest lucratieve projecten met een ongeëvenaard niveau van precisie. Aan de andere kant ontvangen gebruikers van het deflatoire VC Spectra (SPCT)-token tal van voordelen, zoals exclusieve toegang tot pre-ICO-kortingen en stemrechten voor toekomstige investeringen, evenals dividenden tijdens de lopende openbare voorverkoop.

VC Spectra (SPCT) is momenteel beschikbaar voor slechts $0,025, wat betekent dat fase 3-investeerders al in de volgende voorverkoopfase een winst van 32% zullen ontvangen, wanneer de prijs van het token zal stijgen naar $0,033.

Bovendien kunnen houders een verbazingwekkende winst van 220% verwachten wanneer VC Spectra (SPCT) het voorverkoopdoel van $0,080 bereikt. Experts suggereren dat VC Spectra (SPCT) de beste cryptocurrency is om in 2023 te investeren, dus aarzel niet om meteen deel te nemen aan de openbare voorverkoop.

>>BUY SPCT TOKENS NOW<<

Kan Neo (NEO) stijgen naar $8,50 in september 2023?

De prijs van NEO is de afgelopen zeven dagen met 4,27% gestegen, van $7,06 op 31 augustus naar NEO’s huidige prijs van $7,37. NEO-bulls wijzen erop dat NEO sinds begin september ruim boven de $7-drempel heeft gehandeld. Daarom hebben NEO-enthousiastelingen er vertrouwen in dat NEO erin zal slagen om op het huidige bullish momentum te rijden en tegen het einde van de maand de drempel van $8,50 te overtreffen.

NEO heeft veel aandacht getrokken binnen de bredere cryptogemeenschap nadat de samenwerking van het platform met OKX de lancering van NEO’s APAC-gerichte Hackathon op 6 juli mogelijk maakte, een spannend evenement dat in oktober 2023 zal eindigen.

Terwijl bulls NEO prijzen als een van de beste altcoins om vandaag de dag in te investeren, waarschuwen NEO bears dat het huidige succes van het token binnenkort van korte duur zou kunnen zijn. Bovendien zijn bearish analisten van mening dat de opmerkelijke volatiliteit van NEO over de voorgaande termijn veel NEO-houders ongetwijfeld in de richting van betrouwbaardere crypto-opties zal drijven.

VC Spectra (SPCT) staat klaar om hoog uit te stijgen boven concurrenten als Solana (SOL) en Neo (NEO), dus zorg ervoor dat u vandaag investeert en ontvang een fantastische bonus van 10% op alle stortingen!

Lees hier meer over de VC Spectra-voorverkoop:

Voorverkoop: https://invest.vcspectra.io/login

Website: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!